Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mf vs szövi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3866)

Démonka 10-25-2009 18:32

Mf vs szövi

Elnézést ha van már ilyen én nem találtam.
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek megfelelően van-e beállítva egy mf bónusza.Ha megnézzük egy szövi ha jól fel van építve símán beüt egy mf-et,másik szövit meg pláne.Egy mf max akkor üt be egy másik mf-et ha az kint van vagy nemjól van felépítve,sőt szövitagból is max a varist tudja ha jó a szövi.Most legyen szíves ne csak az írjon aki még életében nem volt mf:P

Pool 10-25-2009 18:55

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226422)
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek megfelelően van-e beállítva egy mf bónusza.Ha megnézzük egy szövi ha jól fel van építve símán beüt egy mf-et,másik szövit meg pláne.Egy mf max akkor üt be egy másik mf-et ha az kint van vagy nemjól van felépítve,sőt szövitagból is max a varist tudja ha jó a szövi.Most legyen szíves ne csak az írjon aki még életében nem volt mf:P

Be lehet ütni simán MF-fel bármilyen szövist, csak meg kell találni a megfelelő fajt és felépítést hozzá...
Személyes tapasztalat...

none 10-25-2009 18:59

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226422)

nem rég fogtam egy szövitámadást, és kisértem is mfként.. igaz sereget cseréltem..:)

Démonka 10-25-2009 19:04

igen Pool megfelelő fajjal és megfelelő pénzmennyiséggel:P

Természetesen megfelelő fajjal,megfelelő felépítéssel és nagyon sok pénzzel

Alg 10-25-2009 19:29

Szerintem ez teljesen jó ahogy van. Ne akarjunk már egy MF-et szöviszintre erősíteni...
Így is bőven játszható, ha valaki arra szánja magát.

Démonka 10-25-2009 19:34

Azért az érdekes, hogy minden szövi először az mf-eket szedi ki a pontlistából és csak utánna a másik szöviket.Magamból indulok ki(de nem kell senkinek álszenteskednie).
Mf-nél pedig nem beijjazott elf-re gondoltam.

Reaktor 10-25-2009 19:59

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226428)
igen Pool megfelelő fajjal és megfelelő pénzmennyiséggel:P

Természetesen megfelelő fajjal,megfelelő felépítéssel és nagyon sok pénzzel

A Pénz a játék taktikai eleme.
Ha Neked nincs törekedj arra, hogy legyen meg ez a taktikai lehetőséged.

[HTPA]GeeForce 10-25-2009 20:01

A régiek jó tanácsa... :D Szevasz Zoli

vityu 10-25-2009 21:49

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226441)
Azért az érdekes, hogy minden szövi először az mf-eket szedi ki a pontlistából és csak utánna a másik szöviket.Magamból indulok ki(de nem kell senkinek álszenteskednie).

Ez pl nálam egyáltalán nem igaz. Szívesebben szedek ki szövist, mert általában kisebb sereg kell hozzá, több helyem marad védeni.:)

Alg 10-25-2009 21:57

Quote:

Originally Posted by Démonka (Post 226441)

Ahogy haladunk a csoport eleje felé, ott már tényleg csak az MF-ek maradnak. De ha lehet, én (is) jobban szeretem egy szövi tagjait lecsapkodni szépen sorban (vagy akár kettőt egyszerre, az egyik szövimmel:D)

All times are GMT +1. The time now is 03:46.