![]() |
Fórum MUD-os részlegének blokkolása
Sziasztok!
Az lenne a kérésem/javaslatom, hogy a MUD-os fórumrészt úgy ahogy van le tudjam blokkolni. Mármint a MUD-os részre érkező új topikokat ne jelenítse meg nekem a fórum, mint olvasatlan üzenet. Engem csak a hódítós rész érdekelne, de mióta egybe van a mudos részleggel, tőlem idegennek érzem még csak olvasni is a fórumot. nem tudom ki hogy van vele, vagy csak én jártam így? :) |
Quote:
|
Quote:
"29 olvasatlan üzenet" És csak topikokat lehet tiltani. De ugye topik nyílik kismillió darab. Nekem pedig kismilliószor kell tiltogatni. Ha meg lehetne oldani hogy a mud-os részlegnél lenne egy letiltás funkció, no akkor én nagyon boldog lennék :D |
Quote:
|
Quote:
Illetve vannak olyan mud-os témák, amik csak megnyitás után derülnek ki hogy nem is hóddal kapcsolatosak. És ez így nem olyan jó mint a mud elötti időben volt. |
Quote:
Nem érzem ezt problémának jelenleg. Ettől függetlenül feljegyezve, de ilyen irányú fejlesztés most nem élvez elsőbbséget. |
Ezzel kapcsolatban már nekem is lett volna kérésem, csak még nem tettem fel. A MUD-dal sajnos nem tudok játszani, mert túl keveset vagyok olyan helyen, ahol a játékot el is tudom indítani, így a témái sem nagyon érdekelnek, örülnék neki én is, ha le lehetne tilteni az egészet a fórumról, mert ha egyszer majd tudok játszani, akkor csak azt az egyet kellene feloldani, nem a kismillió topikot egyesével :)
|
Nincs ilyen funkciója a fórumnak, a fejlesztések terén pedig most ez nem élvez elsőbbséget.
|
Quote:
Queosiás esetén is zavaró, de ott olyan csekély mennyiségben születik új téma és hozzászólás, hogy az így elviselhető. |
Quote:
Nincs ilyen funkciója a fórumnak, a fejlesztések terén pedig most ez nem élvez elsőbbséget. |
All times are GMT +1. The time now is 22:49. |