Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   A fórumról... :) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Fórum MUD-os részlegének blokkolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3794)

Kubbi 09-11-2009 12:54

Fórum MUD-os részlegének blokkolása

Sziasztok!
Az lenne a kérésem/javaslatom, hogy a MUD-os fórumrészt úgy ahogy van le tudjam blokkolni. Mármint a MUD-os részre érkező új topikokat ne jelenítse meg nekem a fórum, mint olvasatlan üzenet.
Engem csak a hódítós rész érdekelne, de mióta egybe van a mudos részleggel, tőlem idegennek érzem még csak olvasni is a fórumot.

nem tudom ki hogy van vele, vagy csak én jártam így? :)

Ati 09-11-2009 12:58

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 223158)
Sziasztok!
Az lenne a kérésem/javaslatom, hogy a MUD-os fórumrészt úgy ahogy van le tudjam blokkolni. Mármint a MUD-os részre érkező új topikokat ne jelenítse meg nekem a fórum, mint olvasatlan üzenet.
Engem csak a hódítós rész érdekelne, de mióta egybe van a mudos részleggel, tőlem idegennek érzem még csak olvasni is a fórumot.

nem tudom ki hogy van vele, vagy csak én jártam így? :)

A Hódítós részt itt éred el: http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=2

Kubbi 09-11-2009 13:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 223159)
A Hódítós részt itt éred el: http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=2

Nekem az a bajom, hogy itt előjönnek a mudos témák:

"29 olvasatlan üzenet"

És csak topikokat lehet tiltani. De ugye topik nyílik kismillió darab. Nekem pedig kismilliószor kell tiltogatni. Ha meg lehetne oldani hogy a mud-os részlegnél lenne egy letiltás funkció, no akkor én nagyon boldog lennék :D

Ati 09-11-2009 13:05

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 223160)
Nekem az a bajom, hogy itt előjönnek a mudos témák:

"29 olvasatlan üzenet"

És csak topikokat lehet tiltani. De ugye topik nyílik kismillió darab. Nekem pedig kismilliószor kell tiltogatni. Ha meg lehetne oldani hogy a mud-os részlegnél lenne egy letiltás funkció, no akkor én nagyon boldog lennék :D

Amik nem érdekelnek, azokat nem olvasod el. Miután elolvastad, amik érdekeltek, olvasottnak jelölsz mindent, és nem kell olvasgatni a maradékot, ami nem érdekel.

Kubbi 09-11-2009 13:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 223161)
Amik nem érdekelnek, azokat nem olvasod el. Miután elolvastad, amik érdekeltek, olvasottnak jelölsz mindent, és nem kell olvasgatni a maradékot, ami nem érdekel.

Igen, de szemezgetni kell a témák között. És úgy nehezebb megtalálni hogy mi érdekel. Nem véletlen találták fel a szűrési feltételeket...
Illetve vannak olyan mud-os témák, amik csak megnyitás után derülnek ki hogy nem is hóddal kapcsolatosak. És ez így nem olyan jó mint a mud elötti időben volt.

Ati 09-11-2009 13:11

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 223162)
És ez így nem olyan jó mint a mud elötti időben volt.

A "mud előtti időben" is volt egy teljes téma, ami teljesen általános dlgokkal foglalkozott (több ott a beírás, mint a Hódítós témában!), ezen kívül még egy Queosiás téma is van.

Nem érzem ezt problémának jelenleg.

Ettől függetlenül feljegyezve, de ilyen irányú fejlesztés most nem élvez elsőbbséget.

vityu 09-11-2009 14:02

Ezzel kapcsolatban már nekem is lett volna kérésem, csak még nem tettem fel. A MUD-dal sajnos nem tudok játszani, mert túl keveset vagyok olyan helyen, ahol a játékot el is tudom indítani, így a témái sem nagyon érdekelnek, örülnék neki én is, ha le lehetne tilteni az egészet a fórumról, mert ha egyszer majd tudok játszani, akkor csak azt az egyet kellene feloldani, nem a kismillió topikot egyesével :)

Ati 09-11-2009 14:11

Nincs ilyen funkciója a fórumnak, a fejlesztések terén pedig most ez nem élvez elsőbbséget.

BigPi2 09-12-2009 08:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 223167)
Nincs ilyen funkciója a fórumnak, a fejlesztések terén pedig most ez nem élvez elsőbbséget.

Én már a tesztelési időszak alatt is kértem több fórumozótól, hogy amikor egy Mud-os témát nyit, akkor ezt a címébe is írja bele. De mivel ennek nem lett semmi foganatja, ezért nem maradt más, mint egyenként letiltani a témákat.

Queosiás esetén is zavaró, de ott olyan csekély mennyiségben születik új téma és hozzászólás, hogy az így elviselhető.

Ati 09-12-2009 14:07

Quote:

Originally Posted by BigPi2 (Post 223190)
Én már a tesztelési időszak alatt is kértem több fórumozótól, hogy amikor egy Mud-os témát nyit, akkor ezt a címébe is írja bele. De mivel ennek nem lett semmi foganatja, ezért nem maradt más, mint egyenként letiltani a témákat.

Queosiás esetén is zavaró, de ott olyan csekély mennyiségben születik új téma és hozzászólás, hogy az így elviselhető.

A címbe felesleges beleírni, ha egyszer a MUD témakör alatt van a beírás.

All times are GMT +1. The time now is 22:49.