![]() |
Elakadtam:(
Sziasztok!
Nagyon ciki, de teljesen elakadtam a játékban. Lelkesen megcsináltam az első pár küldit, de nem tudok tovább lépni. Konkrétan: a csatorna mélyén kutatva a toll után megölnek (csatornaőr:() ha elhagyom a várost, akkor csak bolyongok, egyedül a farkast, rókát tudom legyőzni, ill 3 gyógyital árán a medvét is (aminek nincs foga, persze fehérmedve fog kéne, nem a medve fehér foga a csatornakirálynak:)) Szóval egyedül a városi polgárgyilkolás megy. 7. szintű a karakterem, Tp-znem kéne, hogy erősödjek? De akkor sose lesz normálisan sebző kardom, mert így rövid karddal hatosával nagyon nehéz. Köszönöm bárkinek a segítséget, ötletet, hogyan tovább mert olvasom milyen izgi küldik vannak, nem szeretném abbahagyni a játékot, tök jó újra a Hódító közösségében játszani.:D |
Érdemes a városon belüli küldetéseket megcsinálni, és tapasztalati pontokat gyűjteni, hogy minél több tanulási lehetőséget összeszedhess. Ezeket pedig ügyesen felhasználni, olyan tevékenységekre, amiket tényleg használni szeretnél, illetve a karakter alap tulajdonságainak növelésére.
|
Köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal!
A probléma az, hogy szerintem már megcsináltam a városi küldiket (bölcs, professzor, csöpögő csatorna, kisfiú, vak bácsi), de sem az eltévedt városlakóval, sem a tollal, sem a három medvefoggal nem boldogulok. Szerettem volna harcost csinálni a karakteremből, és ilyen irányú képességeket tanultam. Olyasmi segítséget szeretnék kérni, mint a kisfiús topikban, hogy "talán vmi letört az autóról", vagy egyáltalán szerezzek másik képességet. Előre is köszönöm! |
Quote:
Ez kb. -szerintem- olyan szintű segítség, amit kértél. :) |
Köszi!:)
Akkor próbálom tovább! |
Quote:
|
Én úgy értelmeztem, hogy ne bolyongjak kint, hanem a városban keresgélem a megoldást.
(szegény polgárok) |
Quote:
Quote:
Amúgy, akár az egész második szót is ki lehetett volna emelni, az talán még egy picit többet segít, mert az egész város területe helyett, csak meghatározott helyeken kell "bolyongani"... :) |
Én csak örülök neki, ha ez segített. :)
|
Aztán nézzük mi van még itt. Fehér medve foga. Ha az erdőben barnamedve lakik, akkor merre lehet fehér medve? :) Most ne a LOST-os emlékeidre gondolj, hogy a sivatagban, mert nem ott. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:32. |