Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Elakadtam:( (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3787)

Arcana Anchev 09-09-2009 10:08

Elakadtam:(

Sziasztok!
Nagyon ciki, de teljesen elakadtam a játékban.
Lelkesen megcsináltam az első pár küldit, de nem tudok tovább lépni.
Konkrétan:
a csatorna mélyén kutatva a toll után megölnek (csatornaőr:()
ha elhagyom a várost, akkor csak bolyongok, egyedül a farkast, rókát tudom legyőzni, ill 3 gyógyital árán a medvét is (aminek nincs foga, persze fehérmedve fog kéne, nem a medve fehér foga a csatornakirálynak:))
Szóval egyedül a városi polgárgyilkolás megy.
7. szintű a karakterem, Tp-znem kéne, hogy erősödjek?
De akkor sose lesz normálisan sebző kardom, mert így rövid karddal hatosával nagyon nehéz.
Köszönöm bárkinek a segítséget, ötletet, hogyan tovább mert olvasom milyen izgi küldik vannak, nem szeretném abbahagyni a játékot, tök jó újra a Hódító közösségében játszani.:D

Ati 09-09-2009 11:16

Érdemes a városon belüli küldetéseket megcsinálni, és tapasztalati pontokat gyűjteni, hogy minél több tanulási lehetőséget összeszedhess. Ezeket pedig ügyesen felhasználni, olyan tevékenységekre, amiket tényleg használni szeretnél, illetve a karakter alap tulajdonságainak növelésére.

Arcana Anchev 09-09-2009 14:19

Köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal!
A probléma az, hogy szerintem már megcsináltam a városi küldiket (bölcs, professzor, csöpögő csatorna, kisfiú, vak bácsi), de sem az eltévedt városlakóval, sem a tollal, sem a három medvefoggal nem boldogulok.
Szerettem volna harcost csinálni a karakteremből, és ilyen irányú képességeket tanultam.
Olyasmi segítséget szeretnék kérni, mint a kisfiús topikban, hogy "talán vmi letört az autóról", vagy egyáltalán szerezzek másik képességet.
Előre is köszönöm!

Dus 09-09-2009 14:42

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 223040)
Köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal!
A probléma az, hogy szerintem már megcsináltam a városi küldiket (bölcs, professzor, csöpögő csatorna, kisfiú, vak bácsi), de sem az eltévedt városlakóval, sem a tollal, sem a három medvefoggal nem boldogulok.
Szerettem volna harcost csinálni a karakteremből, és ilyen irányú képességeket tanultam.
Olyasmi segítséget szeretnék kérni, mint a kisfiús topikban, hogy "talán vmi letört az autóról", vagy egyáltalán szerezzek másik képességet.
Előre is köszönöm!

Eltévedt városlakó :)

Ez kb. -szerintem- olyan szintű segítség, amit kértél. :)

Arcana Anchev 09-09-2009 14:46

Köszi!:)
Akkor próbálom tovább!

Ati 09-09-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 223042)
Eltévedt városlakó :)

Ez kb. -szerintem- olyan szintű segítség, amit kértél. :)

Hát... én írtam a küldetést, de ezzel még nekem se segítettél... :D

Arcana Anchev 09-09-2009 14:58

Én úgy értelmeztem, hogy ne bolyongjak kint, hanem a városban keresgélem a megoldást.
(szegény polgárok)

Dus 09-09-2009 15:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 223045)
Hát... én írtam a küldetést, de ezzel még nekem se segítettél... :D

Quote:

Originally Posted by Arcana Anchev (Post 223047)
Én úgy értelmeztem, hogy ne bolyongjak kint, hanem a városban keresgélem a megoldást.
(szegény polgárok)

Érdekes, másnak mégis. :)

Amúgy, akár az egész második szót is ki lehetett volna emelni, az talán még egy picit többet segít, mert az egész város területe helyett, csak meghatározott helyeken kell "bolyongani"... :)

Ati 09-09-2009 15:13

Én csak örülök neki, ha ez segített. :)

Ati 09-09-2009 19:40

Aztán nézzük mi van még itt. Fehér medve foga. Ha az erdőben barnamedve lakik, akkor merre lehet fehér medve? :) Most ne a LOST-os emlékeidre gondolj, hogy a sivatagban, mert nem ott. :)

All times are GMT +1. The time now is 05:32.