![]() |
Támadás 3 körre lévő ellenség ellen
sziasztok,
Ebben kérném a segítségeteket, mert ezt tegnap nem értettem. A kérdésem az lenne, hogy ketten 2 körre, másik két szövitársam három körre volt az ellenféltől, egyik szövitársam bebontott két körre, sajnos a negyedik szövitársam nem tudott bontani. 33.500 pacit indítottam és mivel nem akartam három körre kimenni, 11.170 bála kaja volt csak az országban. Erre elment a sereg három körre. Szerintem nem volt annyi kaja, hogy ennyi paci három körös útra tudjon menni. Várnám a véleményeteket, hogy mi miatt lehetett ez. Tényleg nem értem |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tessék meg is oldottam a problémát:p |
Az volt az egyik megoldási javaslat,hogy csak az számít,hogy a támadó ország hány körre van az ellentől és ehhez képest számítja ki a gabonaigényt még akkor is,ha a többiek távolabb vannak.
|
Quote:
(Es ha tenyleg igy van, akkor lesz Atinak egy ujabb javitanivalo) :) |
Quote:
|
Quote:
Sztm direkt van így, de legalábbis konzekvensen, hiszen a szövihelp lovai sem számítanak a gabonánál. Azok füvet kell egyenek útközben. :) |
Quote:
|
Sajat teszt, W:
Paci: 1000. Seregednek 2 kör kell, hogy a célországhoz elérjen. Szövetséges Út Segít x(#y) 3 kör Sereged elindult! 332 bála élelmet, és 3.984 arany zsoldot vittek magukkal az útra. Útjukat a Tanácsadók oldalon követheted nyomon. y (#k) - 3 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 1.000 lovas, 0 elit Ergo: tenyleg keves kajat visz, 3 korre 500-at kellett volna. :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:02. |