Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Támadás 3 körre lévő ellenség ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3782)

Hex 09-06-2009 07:13

Támadás 3 körre lévő ellenség ellen

sziasztok,

Ebben kérném a segítségeteket, mert ezt tegnap nem értettem.

A kérdésem az lenne, hogy ketten 2 körre, másik két szövitársam három körre volt az ellenféltől, egyik szövitársam bebontott két körre, sajnos a negyedik szövitársam nem tudott bontani.

33.500 pacit indítottam és mivel nem akartam három körre kimenni, 11.170 bála kaja volt csak az országban. Erre elment a sereg három körre. Szerintem nem volt annyi kaja, hogy ennyi paci három körös útra tudjon menni. Várnám a véleményeteket, hogy mi miatt lehetett ez.

Tényleg nem értem

Pool 09-06-2009 08:34

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 222897)
sziasztok,

Ebben kérném a segítségeteket, mert ezt tegnap nem értettem.

A kérdésem az lenne, hogy ketten 2 körre, másik két szövitársam három körre volt az ellenféltől, egyik szövitársam bebontott két körre, sajnos a negyedik szövitársam nem tudott bontani.

33.500 pacit indítottam és mivel nem akartam három körre kimenni, 11.170 bála kaja volt csak az országban. Erre elment a sereg három körre. Szerintem nem volt annyi kaja, hogy ennyi paci három körös útra tudjon menni. Várnám a véleményeteket, hogy mi miatt lehetett ez.

Tényleg nem értem

elvileg 16.749 kaja kellene

Hex 09-06-2009 08:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 222899)
elvileg 16.749 kaja kellene

igen, ezt én is tudom :) ezért nem értem :)

richardka 09-08-2009 10:31

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 222901)
igen, ezt én is tudom :) ezért nem értem :)

valamelyikőtök pacijai energiatakarékos üzemmódba volt

tessék meg is oldottam a problémát:p

Tsobi 09-08-2009 10:34

Az volt az egyik megoldási javaslat,hogy csak az számít,hogy a támadó ország hány körre van az ellentől és ehhez képest számítja ki a gabonaigényt még akkor is,ha a többiek távolabb vannak.

Remedy 09-08-2009 11:01

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 222995)
Az volt az egyik megoldási javaslat,hogy csak az számít,hogy a támadó ország hány körre van az ellentől és ehhez képest számítja ki a gabonaigényt még akkor is,ha a többiek távolabb vannak.

Ezt szerintem egesz jol le lehet tesztelni anarchban kb 2 perc alatt, ha vki veszi a faradsagot... :)

(Es ha tenyleg igy van, akkor lesz Atinak egy ujabb javitanivalo) :)

Pool 09-08-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 222995)

ez nincs igy, I-ben megnéztem

Princ 09-08-2009 11:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 222998)
Ezt szerintem egesz jol le lehet tesztelni anarchban kb 2 perc alatt, ha vki veszi a faradsagot... :)

(Es ha tenyleg igy van, akkor lesz Atinak egy ujabb javitanivalo) :)

V-ben ellenőrzive.

Sztm direkt van így, de legalábbis konzekvensen, hiszen a szövihelp lovai sem számítanak a gabonánál. Azok füvet kell egyenek útközben. :)

Remedy 09-08-2009 11:08

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 223001)
V-ben ellenőrzive.

Sztm direkt van így, de legalábbis konzekvensen, hiszen a szövihelp lovai sem számítanak a gabonánál. Azok füvet kell egyenek útközben. :)

Az ellenorizve mit jelent? Kevesebb kajat visznek, vagy annyit, amennyi kellene a korigenyre? Mert ha kevesebbet, akkor a teszted Poolal ellentetes lett, ami eleg fura... :)

Remedy 09-08-2009 11:14

Sajat teszt, W:

Paci: 1000.

Seregednek 2 kör kell, hogy a célországhoz elérjen.

Szövetséges Út Segít
x(#y) 3 kör

Sereged elindult! 332 bála élelmet, és 3.984 arany zsoldot vittek magukkal az útra. Útjukat a Tanácsadók oldalon követheted nyomon.

y (#k) - 3 kör: 0 katona, 0 támadó, 0 íjász, 1.000 lovas, 0 elit

Ergo: tenyleg keves kajat visz, 3 korre 500-at kellett volna. :)

All times are GMT +1. The time now is 03:02.