Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Mentett gömbön csoportjelzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3781)

Pool 09-05-2009 21:09

Mentett gömbön csoportjelzés

Arra gondoltam, hogy nem lehetne-e megoldani a mentett gömbön, hogy a sorszám után ott legyen, melyik csoportban készült az országról?
Pár éves gömböknél már ki emléxik, hol készült...

Ati 11-16-2009 13:16

Túl nagy érdeklődés nincs ugyan ez iránt a javaslat iránt, de logikus, fájdalommentes bővítés, úgyhogy bekerült. Csak a mostantól mentett gömbök mellé kerül be a csoportjelzés.

siQ 11-16-2009 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229389)
Túl nagy érdeklődés nincs ugyan ez iránt a javaslat iránt, de logikus, fájdalommentes bővítés, úgyhogy bekerült. Csak a mostantól mentett gömbök mellé kerül be a csoportjelzés.

erről jutott eszembe, hogy a pontlistában látott faj nem fedi a valóságot, ha mondjuk az adott ori újrázik, vagy valami ilyesmi. Ezilyen feature, vagy lehet, hogy fals info ne jenelnjen meg a pontlitában, ergo törlődjön a pontlistában a faja annak aki újrázott (vagy nem tudom milyen más esemény miatt létezhet még rossz faj a pontlistában).

Ati 11-16-2009 14:33

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 229397)
erről jutott eszembe, hogy a pontlistában látott faj nem fedi a valóságot, ha mondjuk az adott ori újrázik, vagy valami ilyesmi. Ezilyen feature, vagy lehet, hogy fals info ne jenelnjen meg a pontlitában, ergo törlődjön a pontlistában a faja annak aki újrázott (vagy nem tudom milyen más esemény miatt létezhet még rossz faj a pontlistában).

A faji infó az utoljára készített gömb alapján jelenik meg. Nincs arról tudomásod, ha ez megváltozik, hacsak újra meg nem gömbözöd. Ekkor az infó is a friss fajt fogja mutatni.

Hogy egy ország újrázik-e, azt Neked kell figyelni, ha érdekel, a játék erre külön nem figyelmeztet.

siQ 11-16-2009 14:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229398)
A faji infó az utoljára készített gömb alapján jelenik meg. Nincs arról tudomásod, ha ez megváltozik, hacsak újra meg nem gömbözöd. Ekkor az infó is a friss fajt fogja mutatni.

Hogy egy ország újrázik-e, azt Neked kell figyelni, ha érdekel, a játék erre külön nem figyelmeztet.

Ha érdekel figyelhetem egyszerre több csoportban több ezer országnál, hogy ki újrázhatott és ki nem. Nyilván rá jövök hogy rossz a faj valamiből, de első ránézésre csak azt látom a pontlistában hogy van róla infó. De erről sincs infóm, hogy mikori adat alaján történik a faj kijelzése.

Kurzort név fölé vive kiirja a személyiségeket. Esetelg Kurzort faj fölé vive előjöhetne hogy mikor történt az infoszerzés. Mondjuk ez inkább egy uj javaslat..

All times are GMT +1. The time now is 05:46.