Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   piacra kirakott áru "visszavonása" (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3779)

Spanyesz 09-03-2009 20:51

piacra kirakott áru "visszavonása"

Sziasztok!
Nekem olyan problémám adódott hogy kiraktam piacra a cuccokat de mégis szükségem lenne rá , és hogy hogyan tudom vissza szerezni?

Ildee 09-03-2009 20:55

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 222814)
Sziasztok!
Nekem olyan problémám adódott hogy kiraktam piacra a cuccokat de mégis szükségem lenne rá , és hogy hogyan tudom vissza szerezni?

Felveszed az alatta lévőt.

Spanyesz 09-03-2009 20:57

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 222815)
Felveszed az alatta lévőt.

szép és jó, csak pénz kéne hozzá

Spanyesz 09-03-2009 20:59

konkrétan vettem varázsitalokat csak leterhelte a karakteremet és nem akartam kint hagyni a placc közepén így gondoltam kirakom piacra és majd ha kell vissza szerzem, de úgy látom nem lehet vissza vonni azt amit kiraktam tehát jelen pillanatban kidobott pénz volt

Ildee 09-03-2009 21:00

Máshogyan nem tudod visszaszerezni.

Spanyesz 09-03-2009 21:02

hát az nem jó, szerintem nem így kéne ez a rendszer nyugodtan lehetne olyat hogy visszavonás

Ildee 09-03-2009 21:07

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 222819)
hát az nem jó, szerintem nem így kéne ez a rendszer nyugodtan lehetne olyat hogy visszavonás

persze, hogy aztán raktárrá váljon a piac :)
Van egy olyan lehetőség hogy klánraktárba beteszed a felesleges cuccodat, vagy veszel házat és oda.

Spanyesz 09-03-2009 21:12

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 222820)
persze, hogy aztán raktárrá váljon a piac :)
Van egy olyan lehetőség hogy klánraktárba beteszed a felesleges cuccodat, vagy veszel házat és oda.

egy majd 1 órás karakterrel nincs házam, nincs annyi pénzem hogy vissza tudjam venni,vettem magamnak sms-en varázsitalokat leterhelte a karakteremet nemtudok mást csinálni
de azért köszönöm a segítséget

Ildee 09-03-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 222821)
egy majd 1 órás karakterrel nincs házam, nincs annyi pénzem hogy vissza tudjam venni,vettem magamnak sms-en varázsitalokat leterhelte a karakteremet nemtudok mást csinálni
de azért köszönöm a segítséget

Pénzt viszonylag könnyen lehet csinálni kereskedéssel, persze nem egy egy órás karakterrel.

Ati 09-04-2009 09:30

Quote:

Originally Posted by Spanyesz (Post 222814)
Sziasztok!

Visszeveszed. Ha nincs elég pénzed, akkor megvárod, amíg egy részét megveszik, abból lesz pénzed, és a maradékot visszaveszed.

Hogy egy Hódítós mondással éljek: "A piac nem raktár."

Az azért van, hogy eladásra kínálj rajta árukat. Ha nem ez a célod vele, akkor nem rendeltetésszerűen használod, és lehetnek ilyen "mellékhatások".

All times are GMT +1. The time now is 06:51.