![]() |
Hajózás, matrózok
Remélem jó helyen sikerül megkérdezni, mert még nem tudok uj topikot nyitni. A kérdés pedig szituációs:)
Tehát : Tételezzük fel van egy olyan karim,aminek van hajózás/vitorlakészités képessége. Megépíti a hajót,tesz rá vitorlát ami ugye nem müködik matróz nélkül. De tegyük fel,csinálok egy másik karaktert aki megtanulja a matrózképzést,és sikerül neki 9matrózt kiképezni. Ha ezzel a 9matrózos karakterrel követésbe felszállok arra a hajóra,amit a másik épitett(a vitorlás) akkor azok a vitorlák müködni fognak? Mert ugyebár van 9matróz a fedélzeten, dehát csak utasok vagy mi. Nemtom mennyire voltam érthető,de kiváncsi lennék ilyenkor mivan:D |
Quote:
Quote:
|
Már csak azt szeretném még tudni, hogy az direkt van-e, amikor hajózok egy követővel,mindkét karinál van szekér, de csak a kapitány tud partraszállni vele,ilyenkor a követő az csak ottmarad a tengeren 1kockára a parttól. Azt ugyan tudom,hogy szárazon nem lehet mozogni a szekérrel,de ha a kapitány partra tudja vonszolni,hogy ott aztán megmeredjen a szekérrel,akkor a követő miért nem?
|
Quote:
|
Köszi. Cheten beszéltem mással is,aki mondta hogy Ő már hozzászokott, de örülne gondolom ha nem igy lenne:)
|
Ha megkérlek majd szólsz itt, lesz változás benne, mert addig akkor nem cumiztatom magam ezzel a kétszekeres technikával:)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:24. |