Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Elit katonák karakterhez vétele (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3762)

Ildee 08-26-2009 08:15

Elit katonák karakterhez vétele

Most próbáltam ki, hogy tudok e magamhoz venni segédet/elitet ha nem tanultam meg a toborzást. Sikerült is egy darabot.
A kérdésem a következő, ha nem tanultam toborzást de mégis vehetek magamhoz, akkor miért nem lehet 9et? Vagy egyáltalán miért lehet 1et?

Ati 08-26-2009 08:59

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 222310)
Most próbáltam ki, hogy tudok e magamhoz venni segédet/elitet ha nem tanultam meg a toborzást. Sikerült is egy darabot.
A kérdésem a következő, ha nem tanultam toborzást de mégis vehetek magamhoz, akkor miért nem lehet 9et? Vagy egyáltalán miért lehet 1et?

1 segéded lehet alapból, külön tanulás nélkül. A többhöz már tudnod kell bánni velük, egyszerre többfele figyelni, ez már speciális szakértelmet igényel, amit meg kell tanulni.

Swiss 08-26-2009 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222311)
1 segéded lehet alapból, külön tanulás nélkül. A többhöz már tudnod kell bánni velük, egyszerre többfele figyelni, ez már speciális szakértelmet igényel, amit meg kell tanulni.

Ezt nem így tapasztaltam, mivel a toborzás kellett az első segédhez is, legalábbis nálam. (Swiss1 #29)

Ha, azóta változott akkor érdemes lenne a kézikönyv vonatkozó részét javítani. :)

Ati 08-26-2009 16:42

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 222367)
Ezt nem így tapasztaltam, mivel a toborzás kellett az első segédhez is, legalábbis nálam. (Swiss1 #29)

Ha, azóta változott akkor érdemes lenne a kézikönyv vonatkozó részét javítani. :)

1 segéded lehet a toborzás ismerete nélkül is. Nem tudod toborozni, csak magadhoz tudod venni a más által kiképzett segédet. Ha saját magad akarod kiképezni, illetve megszerezni, akkor ahhoz kell a toborzás.

Swiss 08-26-2009 16:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222369)
1 segéded lehet a toborzás ismerete nélkül is. Nem tudod toborozni, csak magadhoz tudod venni a más által kiképzett segédet. Ha saját magad akarod kiképezni, illetve megszerezni, akkor ahhoz kell a toborzás.

Köszi, ezt nem vágtam.

Ildee 08-26-2009 21:26

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 222369)

Ami itt nem logikus nekem, h van ez a magamhoz vétele funkció, ami gondolom azért jött létre hogy esetleg háborúban erősítse a karit, az olyat is amelyiknek nincs meg a toborzás, katonaképzés stb tanulása, tehát nem tud képezni semmit. Nos ha én szeretnék magamhoz venni 9 munkást, hogy gyorsabban építsek vagy bányásszak, akkor vagy megtanulom a toborzást és katonaképzést és motivációt és parancsnokságot, és akkor már semmi értelmi sincs a magamhoz vételnek, hiszen tudok képezni.
Ha én háborúban magamhoz szeretnék venni 9 elitet akkor megint megtanulom ezt a 4et (elitképzést nem) csak azért hogy magamhoz vegyek 9 elitet.
A dolog lényege itt az lenne, hogyha már van ez a funkció, akkor a parancsnoksághoz miért kell megtanuljam a toborzást és a katonaképzést?
Hozzáteszem h egy darab elit magamhoz vételének nem sok értelme van (számomra).

Ati 08-26-2009 21:29

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 222419)
Ami itt nem logikus nekem, h van ez a magamhoz vétele funkció, ami gondolom azért jött létre hogy esetleg háborúban erősítse a karit, az olyat is amelyiknek nincs meg a toborzás, katonaképzés stb tanulása, tehát nem tud képezni semmit.

Nem ezért van. Azért van, hogy aki megtanulta már ezeket a képességeket, az a háború közben eleső segédeit hamar pótolni tudja.

All times are GMT +1. The time now is 13:48.