Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hadüzenet térkapu nélküli tolvaj akció! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3757)

fóka 08-24-2009 22:18

Hadüzenet térkapu nélküli tolvaj akció!

Sziasztok!
Volna 1 kérdésem.
vip tag vagyok és kaptam 1 hadüzenetet ami minden ehez vonatkozó pontját értem.Amit nem értek és ez a kérdésem:Hogyan lehetséges az hogy térkapu nélkül fosztogatnak a tolvajok,Mert ez történik velem.Csináltam térkapu felderítést de az általam nyitott térkapuk mellet nem találtam mást.Akire térkaput nyitottam azok közül semelyik ország nem tud sikeres tolvaj akciót indítani vagy folytatni.A szabályzat kimondja hogy csak térkapun keresztül lehet katonai vagy tolvaj akciót indítani vagy folytatni.Ezek után nem értem mi is történik.Kérem a minél hamarabbi választ a kérdésemre előre is köszönöm.
(ez a kérdés 2.példánya mert az előző nem biztos hogy célt ért)

Ati 08-24-2009 22:21

Quote:

Originally Posted by fóka (Post 222174)
Sziasztok!
Volna 1 kérdésem.
vip tag vagyok és kaptam 1 hadüzenetet ami minden ehez vonatkozó pontját értem.Amit nem értek és ez a kérdésem:Hogyan lehetséges az hogy térkapu nélkül fosztogatnak a tolvajok,Mert ez történik velem.Csináltam térkapu felderítést de az általam nyitott térkapuk mellet nem találtam mást.Akire térkaput nyitottam azok közül semelyik ország nem tud sikeres tolvaj akciót indítani vagy folytatni.A szabályzat kimondja hogy csak térkapun keresztül lehet katonai vagy tolvaj akciót indítani vagy folytatni.Ezek után nem értem mi is történik.Kérem a minél hamarabbi választ a kérdésemre előre is köszönöm.
(ez a kérdés 2.példánya mert az előző nem biztos hogy célt ért)

A tök ugyanerre a kérdésre adott előző válaszommal mi volt a probléma?

Ati 08-24-2009 22:26

De azért leírom mégegyszer: a fosztogatás NEM tolvajakció.

Azért van a háború menüpont alatt.

A tolvajakciók az "Alvilág" menüpont alatt vannak, a sereges támadások pedig a "Háború" menüpont alatt.

Részletek a súgóban, a kézikönyvben, plusz egyszer már válaszoltam is rá néhány perccel ezelőtt. Érdemes legalább a feltett kérdésekre adott válaszokat elolvasni, mielőtt felteszed újra a kérdést.

laci 08-25-2009 07:29

"A szabályzat kimondja hogy csak térkapun keresztül lehet katonai vagy tolvaj akciót indítani vagy folytatni."

Nem, a katonai akciókhoz nem kell térkapu, ezért kell idő amíg a seregek odaérnek a célországhoz.

Valezius 08-25-2009 09:52

Ha a szövetségesedre nyit X ember térkaput, akkor X ember a tolvajait ellened is be tudja vetni.

Dus 08-25-2009 11:49

Akkor én is leírom ide mégegyszer :)

Az is lehet, hogy a térkapu már bezáródott, mikor Te a térkapu felderítése varázslatot használtad. Minden térkapu csak 10körig marad nyitva...

fóka 08-25-2009 14:48

Sajnos megvannak a térkapuk köszönöm a segítséget minden tiszta és egyértelmű.

All times are GMT +1. The time now is 10:31.