![]() |
Tokenes játék, nagy karaktereknek
Sziasztok!
A maradék 240 bandita mindegyike kapott egy-egy tokent. Tokengyűjtés indul! :) A tokengyűjtő játék akkor ér véget, amikor az összes banditát sikerül legyőzni. Ekkor a legtöbb tokent összegyűjtő karakterek jutalmat kapnak. Mivel elsősorban nagy karakterrel van esélyed, és valószínűleg menet közben néhány elhalálozási is fog érni, a nyeremények ezúttal magasabbak, mint általában: az első helyezett 20, a második 15, a harmadik 10 halálfej-totemet kap. A még hátralévő banditák száma a Híradó témában folyamatosan nyomonkövethető. Sok sikert! |
Quote:
|
Lezárult a tokenes játék, gratulkálok minden résztvevőnek, nemcsak az első 3 helyezést elérteknek! :)
Első helyen végzett 91 tokennel Szitakötő (#13), a nyereménye 20 halálfej-totem. Második helyen végzett 42 tokennel Vajling (#302), a nyereménye 15 halálfej-totem. Harmadik helyen végzett 16 totemmel gibbon (#40), a nyereménye 10 halálfej-totem. A nyereményeket a karakterek már megkapták. A tokeneket vagy áldozd fel nyugodtan, vagy tartsd meg, éjfélkor automatikusan eltűnnek. Mégegyszer gratula minden résztvevőnek, aki segített a világot megszabadítani a banditák inváziójától! :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:19. |