Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elit vagy íj/paci felállás? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=367)

Tacsiazuma 03-29-2006 12:18

Elit vagy íj/paci felállás?

Hell!!

Aztért indítom a témát, hogy megtudjam, hogy ki mire esküszik.. elitek vagy íjász/paci felállás, esetleg íjász/elit/paci, íjász/elit.. Ha írtok, kérem ne csak egy "az íj/paci jobb"-ot írjatok, hanem alapozzátok is meg, hogy szerintetek miért.. Ja, a szavazás miatt sorry.. majd ha Ati is jár erre, akkor megkérem, hogy segítsen megváltoztatni..:)

Láma 03-29-2006 12:22

a legjobb felállás nincs itt sztem

Steve 03-29-2006 12:26

Rakd be az ij+elit felállást:p

drhb 03-29-2006 12:29

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Hell!!

Aztért indítom a témát, hogy megtudjam, hogy ki mire esküszik.. elitek vagy íjász/paci felállás.. Ha írtok, kérem ne csak egy "az íj/paci jobb"-ot írjatok, hanem alapozzátok is meg, hogy szerintetek miért..

Én az elit/íj felállás mellett vagyok, amit kihagytál.
Amúgy ez attól függ, hogy mennyit van kint a sereg. Ha sokat van kint, akkor egyértelműen íj/paci, mert úgy a támadó egységek védelmi ereje lényegtelen. Viszont ha kevesebbet, mondjuk napi egyszer, akkor sok ideig vannak otthon a támadóegységek, ezért ilyen esetben az elit jobb(hiszen 5+5 több mint 6+2). Ha valakinek pedig csak elitje van, akkor sosem küldi ki az összeset, ezért jobb hogy ha a ki nem küldendő rész íjászokból áll, ezért nem hülyeség az elit/íj felállás, szóval légyszi tegyed be a szavazásba ezt is.

Láma 03-29-2006 12:36

ez már 3 szavazat a nem létező opcó mellett je:P

Tacsiazuma 03-29-2006 12:41

nyugalom, rajta vagyok..:-) most, hogy kimentem budire leesett, hogy kihagytam a lényeget..

aúú 03-29-2006 12:42

Sőt, én javasolnám az elit+íjász+paci felállást is belevenni a szavazható lehetőségek közé...:) Szöviben nagyon ütős felállás...

Tacsiazuma 03-29-2006 12:44

ááá, sokkot kapok.. hogy lehet megváltoztatni a szavazás dolgait?

Bogár 03-29-2006 12:45

a nyilas-lovas jobb, mert nem kell annyi raki. én pl, ha nincs járvány, vagy ha nincs sok üres helyem a barakkokban, általában ki szoktam küldeni a seregeket koldulni. :) az íj/elit azért jó, mert a hadis több védelmet tud küldeni a tolis vagy a varis szövijének... de akkor ki fog visszatámadni? :D

Steve 03-29-2006 12:47

Hát sztem az a legjobb viszont ahhoz kell a legjobban összehangoltan képeznie a szövinek tehát azért azt full kezdő szövinek nem javasolnám...

Egyébként meg tényleg sok mindent meghatároz hogy menyit támadsz vele meg erősen fajfüggő...

Mondjuk az én orkomban pl elit van ami amugy eléggé furcsa de az más miatt van...:cool:

All times are GMT +1. The time now is 17:48.