Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Sugó átnevezése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=366)

Steve 03-29-2006 11:20

Sugó átnevezése

Sziasztok!
Rengeteg uj játékos tesz fel alapvető kérdéseket amik benne vannak a súgóban. Ez még nemis baj de amikor a tudás hiánya miatt vannak problémáik, esetleg azért dobják át őket anarchba, és ezért képesek kiborulni...

Tehát az a felvetésem lenne hogy a "súgó" gombot át kéne írni
"szabályok" gombra /a játékszabályok nem férne ki.../, mert ha úgy vesszük nem súg nekünk a téma hanem ott található a játék nagyjából teljes szabályrendszerének a leírása!
És szerintem pl windows súgó után nem csoda ha valaki azt mondja, hogy "lusta vok elolvasni a sugót" de az hogy "lusta voltam elolvasni a szabályokat" az eléggé nevetségesen hangzik...

Lehet ez hülyeség és csak nekem van ilyen nagy különbség a két szó között azt is meg lehet mondani;)

Vélemények?

Phoenix 03-29-2006 11:28

Alapvetően nem egy rossz 5let :)
Szavazást nem csinálsz?? :)

Steve 03-29-2006 11:31

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Szavazást nem csinálsz?? :)

Hogyan? hogy támogatod vagy sem? inkább megvárom hogy vanak-e alternatívák és akkor indítom hamár páran irtatok ide:cool:
de kössz a tippet;)

Békés 03-29-2006 11:37

Támogatom:)

Ati 03-29-2006 11:37

Quote:

Originally Posted by Steve
Ez még nemis baj de amikor a tudás hiánya miatt vannak problémáik, esetleg azért dobják át őket anarchba, és ezért képesek kiborulni...

Anarchba súgóolvasási hiány miatt nem kerül senki. Szabályolvasási hiány miatt igen, a részvételi szabályok sem rövidek, de azokat még regisztráció előtt el kell olvasnod, és el kell fogadnod. A súgó már más kérdés.

Phoenix 03-29-2006 11:39

Quote:

Hogyan? hogy támogatod vagy sem? inkább megvárom hogy vanak-e alternatívák és akkor indítom hamár páran irtatok ide:cool:
de kössz a tippet;)

de szted még mit lehetne írni??? :D:rolleyes:

Steve 03-29-2006 11:41

Nem találom hol van JKSZről szó pedig direkt ezért regeltem most egy orit...

Ati 03-29-2006 11:56

Quote:

Nem találom hol van JKSZről szó pedig direkt ezért regeltem most egy orit...

"A játékon belül csak formális szövetségeket használj. Ne bosszuld meg, ha egy ismerősödet megtámadják, hacsak nem vagy vele a játékon belül is szövetségben. [...] A játékon belül lehetőséged van másokkal szövetségre lépni. Ha többen szeretnétek együtt játszani, akkor ezt a lehetőséget használjátok. Ha nem vagytok szövetségesek, ne támadjátok ugyanazt a célpontot egyszerre, valamint ne cseréljetek információt sem! Mindenki saját maga szerezze mag a szükséges információkat, csak a szövetségesek segíthetik egymást.

Ez a megkötés különösen érvényes nagyobb csoportokra, például egy iskolaosztályra, nagyobb baráti társaságra, stb.

Minden játékon kívüli szövetség, akár még védelmi céllal is, TILOS"

Regszabályok 4. pont.

Steve 03-29-2006 12:03

oks átsiklottam nagyvonalúan:o

De ez csak részletkérdés és csak példaként írtam az eredeti ötletre nemis reagáltál:)

aúú 03-29-2006 12:10

Szerintem aki a súgót lusta elolvasni, az lusta lesz bármi mást is elolvasni, tök mind1, hogy mi a neve...

All times are GMT +1. The time now is 09:38.