![]() |
Sugó átnevezése
Sziasztok!
Rengeteg uj játékos tesz fel alapvető kérdéseket amik benne vannak a súgóban. Ez még nemis baj de amikor a tudás hiánya miatt vannak problémáik, esetleg azért dobják át őket anarchba, és ezért képesek kiborulni... Tehát az a felvetésem lenne hogy a "súgó" gombot át kéne írni "szabályok" gombra /a játékszabályok nem férne ki.../, mert ha úgy vesszük nem súg nekünk a téma hanem ott található a játék nagyjából teljes szabályrendszerének a leírása! És szerintem pl windows súgó után nem csoda ha valaki azt mondja, hogy "lusta vok elolvasni a sugót" de az hogy "lusta voltam elolvasni a szabályokat" az eléggé nevetségesen hangzik... Lehet ez hülyeség és csak nekem van ilyen nagy különbség a két szó között azt is meg lehet mondani;) Vélemények? |
Alapvetően nem egy rossz 5let :)
Szavazást nem csinálsz?? :) |
Quote:
de kössz a tippet;) |
Támogatom:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem találom hol van JKSZről szó pedig direkt ezért regeltem most egy orit...
|
Quote:
Ez a megkötés különösen érvényes nagyobb csoportokra, például egy iskolaosztályra, nagyobb baráti társaságra, stb. Minden játékon kívüli szövetség, akár még védelmi céllal is, TILOS" Regszabályok 4. pont. |
oks átsiklottam nagyvonalúan:o
De ez csak részletkérdés és csak példaként írtam az eredeti ötletre nemis reagáltál:) |
Szerintem aki a súgót lusta elolvasni, az lusta lesz bármi mást is elolvasni, tök mind1, hogy mi a neve...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:38. |