![]() |
Személyiség túladagolás
Sziasztok!
Kóbor gömbözgetésim közben ráakadtam egy rendellenességre: Negyedik vérdíjasom :) (#595348) [5/Y] Föld: 163 hektár Katona: 0 Népesség: 1.743 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 95% Támadó: 0 Pénz: 116.842.028 Íjász: 0 Étel: 5.000 bála Lovas: 0 Rúna: 42.777 rúna Elit: 2.028 Morál: 94 % Varázsló: 1.300 Katonai morál: 95 % Tolvaj: 260 Szövetség: szövetség tagja Faj: Ork Személyiség: Kereskedő, Tolvaj, Gazdálkodó Hírnév: 4.600 Tessék a személyiségek számát figyelni. Az ország biztos,hogy nemrég lett regisztrálva,figyeltem a pontlistát. Az sem lehet,hogy elnéztem és egy régi ori új sorszámot vásárolt karácsonykor,mert akkor decemberben még nem jártunk #595xxx -nél,másrészt az ország a pontlistában így néz ki: 595348 [VÉRDÍJ] Negyedik vérdíjasom :) Sehol a kék.. Többektől is hallottam effélékről,de csak most hiszem el,hogy a saját szememmel látom.. bocsi Hex,hogy hitetlen voltam :D Úgy vélem kerek kis hibaüzenet lett,fekszem is lefele :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ez egyik nemrégiben történt változáshoz sem köthető, tehát nem ide tartozik. Folyamatosan arra kérek mindenkit, hogy minden esetlegesen észlelt problémát a support@hodito.hu címen jelezzen, különösen az egyedi problémákat, amikben senki nem tud segíteni, csak a support. Változtatások után jó, ha a fórumon ezek megjelennek, és ha látod, hogy valaki már jelezte azt, amit tapasztalsz, akkor nem kell leírnod huszadik emberként. De most nem volt semmi olyan változtatás, ami miatt ez a téma aktívnak kellene, hogy legyen. Az ilyen jellegű, teljesen egyedi, változáshoz nem köthető problémákat kérlek, hogy a support@hodito.hu címen jelezd a jövőben. Köszönöm. |
All times are GMT +1. The time now is 01:07. |