![]() |
Tokenes játék. :)
Sziasztok!
Játsszunk egyet! Ismét tokenes játékra invitálok mindenkit. A tokeneket az ellenfelek adhatják, azok, akik egyébként is adhatnak valamilyen tárgyat. A tokeneket fel kell szedni a földről, maguktól nem kerülnek hozzád! A játék nyertese az a karakter, aki este 21:00-ig a legtöbb tokent összegyűjti (nem szükséges este 9-kor belépve lenni). Az első helyezett nyereménye 3 halálfej-totem, a másidk hekyezetté 2 halálfel-totem, a harmadik helyezetté 1 halálfej-totem. A játék már megy! Sok sikert! :) |
A tokenek előfordulási esélyit megnöveltem, hogy minél többen, és minél többet gyűjthessetek. Az eddigihez képest tízszeres eséllyel találtok tokeneket. Továbbra is csak azoknál az ellenfeleknél, akik más tárgyakat is adhatnak.
|
Lezárult a játék, összesen 301 tokent találtatok meg.
Első helyezett, 81 tokennel: Gabesz (#57) Második helyezett, 49 tokennel: gibbon (#40) Harmadik helyezett, 36 tokennel: Jóbarát (#56) A halálfej-totemeket (3-2-1) a nyertesek megkapták. Gratulálok! :) A tokenek megmaradnak, vagy feláldozzátok őket, vagy éjfélkor szertefoszlanak (szegény zsiráf... :)). |
All times are GMT +1. The time now is 20:15. |