Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Eszmecsere Remyvel :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3630)

Dus 07-18-2009 15:30

Eszmecsere Remyvel :)

Ezt a témát azért nyitom, hogy ne offoljuk szét a másikat. Muddal kapcsolatos...

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 219464)
Normalisan volt kerdezve, nagyokos, es azota sem valaszoltal. :)

Igen. Az, hogy ez hogy jött ki, addig normális. De hogy utána a hasra ütéses kérdés is beletartozik, amivel együtt (meg talán a magyarázással együtt is amit utána írtál), már helyből nem normális kérdés...

És válaszoltam...

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 219453)
És pontosan tudod jól, hogy mit válaszolnék, pont azt, amit bent válaszoltam chat-en, a goblin tőr és a buzogány minimum sebzésének összehasonlításakor.

Ha nem emlékszel, akor mit írtam, az már nem az én problémám...

Quote:

De ezt is annyira hiszem el, mint amikor azt bizonygattad, hogy 33%-ot ad az ezust klanmedal, es hulyenek neztel, amikor mondtam, hogy az bizony 25%, arra meg kitalaltad, hogy az is hulyeseg,

1.: Nem néztelek hülyének.
2.: Igen, mer így emlékeztem a fórumról. Viszont ez nincs leírva a fórumban, szóval egyáltalán nem ugyanaz.
3.: Nem kitaláltam, hogy hülyeség, hanem leírtam, hogy én úgy tudom, hogy 33% és ezt hajszolgattam.

Quote:

mert akkor a bronznak 0%-ot kellene adnia. (Ezt sem tudom hogy kovetkeztetted ki.. Persze ha az arany 50, az ezust 25, akkor a bronz tuti 0.... sok ertelme lenne... :D)

Igen, azért mert matekból megbuktál, még nem kell ilyen megjegyzéseket tenni. Ha az arany klánmedál maximuma mindenből 150 és hozzá 50% párosul, akkor, ha az ezüst maximuma mindenből 100, akkor logikusan 33%-nak kéne hozzá párosulnia.

Quote:

Raadasul, ezt siman ki lehet tesztelni 3 mozdulattal, es latszik, hogy 25%ot ad.

Azért nem teszteltem le, mert rosszul emlékeztem...

Viszont Te is simán le tudtad volna tesztelni, hogy a hátsó kézben viselt dobótőr 5-el növeli a maximumot. Nem egy, hanem 5 mozdulattal.

Quote:

Szoval ennyit az "okos" valaszaidrol, es a tudasodrol. :)

Boccs, ó mester, hogy vétettem azzal, hogy kemény 1 valamire rosszul elékeztem. Te biztos még soha semmit sem tévesztettél el, és biztos hatalmas vagy!

Tsobi 07-18-2009 15:48

Remynek miért lehet 2 utálós topicja is? :( :D

Dus 07-18-2009 21:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 219481)
Remynek miért lehet 2 utálós topicja is? :( :D

Ez nem is utálós topik. :)

Eke 07-18-2009 22:29

Ne bántsd Remy-t,ilyen a stilusa.Volt olyan hogy megsértödtem a beszolásán.Néha tul okos(azt hiszi magáról :D),vagy legalábbis ugy tálalja mintha okos volna.De érdemes elolvasni amit mond,majd egy nyugtató pohár pálesz után megemészteni,és rájön az ember sokmindenre.

Dus 07-18-2009 22:43

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 219501)
Ne bántsd Remy-t,ilyen a stilusa.Volt olyan hogy megsértödtem a beszolásán.Néha tul okos(azt hiszi magáról :D),vagy legalábbis ugy tálalja mintha okos volna.De érdemes elolvasni amit mond,majd egy nyugtató pohár pálesz után megemészteni,és rájön az ember sokmindenre.

Nem bántom Remyt, csak kihoztam abból a topicból a "vitát", ne offoljuk szét. :)

De úgy látszik, hogy nem hajlandó írni. :)

Eke 07-19-2009 10:11

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 219504)
Nem bántom Remyt, csak kihoztam abból a topicból a "vitát", ne offoljuk szét. :)

De úgy látszik, hogy nem hajlandó írni. :)

Lehet hogy elfelejtett irni.Vagy csak kifogyott a ténta a billencsböl .:D

sutike31005 07-19-2009 16:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 219478)

3.: Nem kitaláltam, hogy hülyeség, hanem leírtam, hogy én úgy tudom, hogy 33% és ezt hajszolgattam.

nem lehet, hogy azt akartad írni, hogy:

3.: Nem kitaláltam, hogy hülyeség, hanem leírtam, hogy én úgy tudom, hogy 33% és ezt hajtogattam.

?

Dus 07-19-2009 16:47

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 219521)
nem lehet, hogy azt akartad írni, hogy:

3.: Nem kitaláltam, hogy hülyeség, hanem leírtam, hogy én úgy tudom, hogy 33% és ezt hajtogattam.

?

De. :)

*rövid*

All times are GMT +1. The time now is 20:32.