Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Katona és munkás tartás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3599)

Pepa 07-14-2009 01:19

Katona és munkás tartás

Sziasztok!

A kézikönyv csak annyit ír, hogy a munkásoknak a katonáknak bért, illetve zsoldot kell fizetni. Minél magasabb képesítésű, annál többet. Egészen pontosan mennyi ez a bér és rögtön az első nem fizetésnél faképnél hagynak? Illetve lehet-e valamit tudni ezeknek az életpontjukról és a sebzésükről, páncélzatukról fegyverükről? Illetve az elitekhez szükséges-e plusz páncél és fegyver?

Dus 07-14-2009 01:40

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 219065)
Sziasztok!

A kézikönyv csak annyit ír, hogy a munkásoknak a katonáknak bért, illetve zsoldot kell fizetni. Minél magasabb képesítésű, annál többet. Egészen pontosan mennyi ez a bér és rögtön az első nem fizetésnél faképnél hagynak? Illetve lehet-e valamit tudni ezeknek az életpontjukról és a sebzésükről, páncélzatukról fegyverükről? Illetve az elitekhez szükséges-e plusz páncél és fegyver?

Azt tudom, hogy munkás darabja 0,1 aranyat visz el / tick. És asszem elit 1 aray, de ebben nem vagyok biztos, a katonát meg nem is tudom. :)

Ha nem tudsz fizetni, rögtön otthagynak.

Munkás ép-je 20, katonáé 40, elité 60. Sebzését fejből nem tudom...

Elitekhez nem szükséges további fegyver. Csak a katonákhoz kell...

Pepa 07-14-2009 01:41

Köszönöm.:)

Ati 07-15-2009 12:18

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 219065)
Sziasztok!

Munkás darabja 0,1 arany per tick, katona darabja 0,2 aranby per tick, elit darabja 0,4 arany per tick. A végeredmény minden esetben FELFELE kerekítve.

Pepa 07-16-2009 07:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219151)
Munkás darabja 0,1 arany per tick, katona darabja 0,2 aranby per tick, elit darabja 0,4 arany per tick. A végeredmény minden esetben FELFELE kerekítve.

Tehát parancsnokság alatt 1, 2 és 4 arany per perc.

Ati 07-16-2009 09:24

Ha 9-et tartasz belőlük, akkor igen. Ha nem tudod őket fizetni, akkor azonnal otthagynak. Fegyver és páncél csak a katonához kell. Mit hagytam ki? :)

Pepa 07-16-2009 09:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 219225)
Ha 9-et tartasz belőlük, akkor igen. Ha nem tudod őket fizetni, akkor azonnal otthagynak. Fegyver és páncél csak a katonához kell. Mit hagytam ki? :)

Semmit. Az elitképzés ugyan ott, mint a katonaképzés?

Ildee 07-16-2009 09:36

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 219226)
Semmit. Az elitképzés ugyan ott, mint a katonaképzés?

Igen, barakkban az is.

Pepa 07-17-2009 21:58

Még egyet hozzátennék, csak akkor kell fizetned, ha be vagy lépve.

Ati 07-17-2009 22:01

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 219378)
Még egyet hozzátennék, ami számomra nem volt egyértelmű, de most már az. A zsoldot és a bért akkor fizetni kell, amikor nem vagy bejelentkezve. Tehát éjjel, amikor nem vagy bent, akkor kell lenni a karakteredben annyi pénznek, hogy kibírja a következő pénzszerzésig.

Csak akkor kell fizetned, amikor be vagy lépve.

All times are GMT +1. The time now is 22:24.