![]() |
Milyen faj jól használható az 1/A-ban?
Sziasztok.
Segítségeteket kérném. Évek óta hódozom, de a legfelső csoportban még csak egyszer voltam, az is régen volt. A kérdésem az lenne, hogy milyen fajt és személyiséget válasszak véleményetek szerint. Az orim, amivel felléptem, egy jól kiépített ember tolis volt...Mi legyen belőle? |
Ez függ:
-klánlétszám és közös érdek -mennyi időd van és ebből mennyit akarsz a játékra fordítani -mennyi tartalékod van -vérben forognak-e a szemeid, vagy sem Az A-ban csak az ork, törpe, gnóm és az elf életképes, a többi esélytelen. Nem létezik tolis vagy varis, vagy hadis ország, hisz 9 kör és bármi lehet. |
Jelenleg még SZK vagyok, de a lenti szövimmel 3-an leszünk.
Tartalékom nincs...:( Sokat vagyok gép előtt, de jelenleg toronymentes embertoli voltam. Te mit tennél ezzel ,az orival? (egyébként nemrégen kötöttél MNTt velem egy másik orimmal...azt hiszem) |
Quote:
|
Ha az 1/a orimat szabira teszem...akkor az alatta lévővel tudok fordulni?
|
Quote:
|
Az gáz...mert eléggé nem jók a kilátásaim...
|
Quote:
|
Az jobb választásnak tűnik...:)
Köszi. Mindkettőtöknek. |
Quote:
ha nincs tartalék, akkor vagy elf, vagy törpe 500 kör kőkemény pénzgyártás, majd újrázás után el lehet indulni felfelé... a mostanában aktuális piaci árak mellett mondjuk 1500ról 3000 hekire felmenni földfoglalással és piacról való építkezéssel, szabad helyek feltöltésével mondjuk bele kerül 1 milliárdba, és jó ha van ez mellett 1,5 milliárd forgótőke a seregcserékre... meg lehet csinálni 3-4 nap alatt, de akkor full kiélezett ork kell, és kellő aktivitás! szóval 2 milliárd alatt nem érdemes elindulni felfele, mert úgyis megállsz a cél előtt félúton, illetve, ha elfogy a pénz, akkor meg szanaszét ütnek... |
All times are GMT +1. The time now is 18:27. |