![]() |
2009. július 1-től ÁFA emelés!
Sziasztok!
2009. július 1-től változik az általános forgalmi adó mértéke, a most 20%-os adó 25%-ra emelkedik. (Ha a változásról még nem hallottál, akkor kérünk, hogy megfelelő híroldalakon nézz utána, ebben a bejegyzésben most csak a 20%-os sáv változását említjük, mivel a Hódítót ez érinti.) Ez a változás kihatással van a VIP tagság áraira! A VIP tagság nettó ára változatlan marad minden esetben, a megnövekedett adó miatt azonban többet kell fizetned! (Annyit, mint amennyi a VIP tagság bevezetésekor volt, hiszen akkor is 25% volt az ÁFA.) Egy emeltdíjas sms így a mostani 200 forint + 40 forint áfa = 240 forint helyett 200 forint + 50 forint áfa = 250 forint lesz. Bankkártyás 672 körös fizetések (emeltdíjas sms-nél minimum 2x olyan hosszú idejű VIP tagság, plusz az aktuális akció +10%-a) a mostani 400 forint + 80 forint áfa = 480 forint helyett 400 forint + 100 forint áfa = 500 forintba fognak kerülni. Az éves (8760 körös) tagságváltások 5200 forint + 1040 forint áfa = 6240 forint helyett 5200 forint + 1300 forint áfa = 6500 forintba fognak kerülni. A már beállított folyamatos bankkártyás fizetéseket további értesítésig továbbra is a beállításkori összegen fogadjuk. Ha az ÁFA változással kapcsolatban bármi kérdésed merül fel, akkor azt ebben a témában tedd fel, igyekszünk rá minél pontosabb választ adni. |
Nem nagyon izgat a hír. Már mint a hódító szempontjából.
Másfél évre való tartalékot halmoztam föl az országokban. Köszönhetően a legutobbi akciós vip vásárlásoknak. |
Quote:
|
Kivéve BigPi-t, akitől az ÁFAkülönbözet levonásra kerül, VIP körök formájában jelen hozzászólása miatt...
:D:D:D:D:D:D:D Egyébként most már értem, miért volt párszáz forinttal kevesebb a telefonszámlám, mint ahogy számítottam rá. Ezért. én eddig is 250 Ft-tal számoltam/SMS. :) |
Quote:
Az alap, nettó ár továbbra is változatlan marad tehát, csak az adóteher nő meg, amit ezután meg kell fizetni. |
Értjük. :)
És tisztelettel adózunk azért, hogy te normális vagy, nem emelted meg a nettó árat, amikor lement az áfa, hogy ugyanúgy 250 FT legyen számunkra. Én pusztán arról beszéltem, hogy nem vettem észre, mert általában igen sok SMS-t küldtem havonta. :) |
Quote:
Ha lesz még ,akkor inkább arra fizetek megint:) |
All times are GMT +1. The time now is 13:29. |