Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A Hódítóban szavazás menü? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3499)

Iron 05-30-2009 14:28

A Hódítóban szavazás menü?

Üdv! Sok gondot jelent nálunk biztosan az 1/A-ban ha valakinek van 1 ötlete és azt megszavaztatni. Elmegy a kérdés, és visszajön 1-2 válasz a 7-8 helyett. A többiek meg nem válaszolnak, nem figyelnek, nem érdekli őket. A kontaktus nem zökkenőmentes.

Erre gondoltam egy olyat ami a szövetségesek menüben jelenne meg és lehetne felirni egy kérdést, pl Belekössünk-e az előttünk álló szövetségbe, vagy egy klánéplista változásban kellene véleményeztetni. Elnézést, hogy a klánt hozom fel, de én csak ott játszom.

Hasonló módon működhetne mint itt a szavazás, meg lehetne nézni ki mire szavazott és véleményezhetne is hosszabban, nem csak egy egyszerű szavazással. De akár már a szimpla szavazás is sokat segítene, mert meg lehet kérdeni utánna te miért igy avgy úgy döntöttél.

Persze ezen csiszolni kellene. Szerintetek ?

Remedy 05-30-2009 14:36

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 213046)
Üdv! Sok gondot jelent nálunk biztosan az 1/A-ban ha valakinek van 1 ötlete és azt megszavaztatni. Elmegy a kérdés, és visszajön 1-2 válasz a 7-8 helyett. A többiek meg nem válaszolnak, nem figyelnek, nem érdekli őket. A kontaktus nem zökkenőmentes.

Erre gondoltam egy olyat ami a szövetségesek menüben jelenne meg és lehetne felirni egy kérdést, pl Belekössünk-e az előttünk álló szövetségbe, vagy egy klánéplista változásban kellene véleményeztetni. Elnézést, hogy a klánt hozom fel, de én csak ott játszom.

Hasonló módon működhetne mint itt a szavazás, meg lehetne nézni ki mire szavazott és véleményezhetne is hosszabban, nem csak egy egyszerű szavazással. De akár már a szimpla szavazás is sokat segítene, mert meg lehet kérdeni utánna te miért igy avgy úgy döntöttél.

Persze ezen csiszolni kellene. Szerintetek ?

Szerintem csak a tagokat kellene gatyaba raznod. Ha nem veszik a faradsagot, hogy valaszoljanak, szerintem a szavazassal se fogjak.
En nem latom ilyennek ertelmet. :)

Iron 05-30-2009 14:39

Lehetne olyan aki szeretne élni vele az használja aki nem az nem használja.

Grabi 05-30-2009 15:20

Egyetértek Remyvel, mindenképpen a csapat a hibás, ha nem válaszolnak. Vagyis nem is igazán a csapat...hanem a vezetője.

Azon kívül miért lennél kíváncsi olyan elvileg csapattársak szavazatára, akik nem is figyelik a játék menetét, a szint történését és magát a klánt?

Pool 06-02-2009 20:55

Eccerű a dolog nálunk, én eldöntöm a többiek tudomásul veszik...

Killer 06-03-2009 11:32

demokratikus diktatúra:)
mindenki véleményét meghallgatjuk aztán azt csináljuk amit mondok:D

Andrew 06-03-2009 12:12

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 213521)
demokratikus diktatúra:)
mindenki véleményét meghallgatjuk aztán azt csináljuk amit mondok:D

Én azt szoktam mondani, hogy demokrácia van, és én vagyok a nép :D

vityu 06-03-2009 12:33

Én általában 3-4emberrel megbeszélem, a többiek meg úgyis elfogadják :) Így annyira nem érzem szükségét a szavazásnak!

Synkel 06-03-2009 21:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 213050)
Szerintem csak a tagokat kellene gatyaba raznod. Ha nem veszik a faradsagot, hogy valaszoljanak, szerintem a szavazassal se fogjak.
En nem latom ilyennek ertelmet. :)

Egyetértek.

richardka 06-05-2009 11:51

gonosz leszek

ez a topik cime:

A Hódítóban szavazás menü?

és nem lehet szavazni arra hogy akarom e vagy sem??:eek:
:D
rendesen keresgéltem hova szavazzak.:p

All times are GMT +1. The time now is 07:11.