![]() |
A Hódítóban szavazás menü?
Üdv! Sok gondot jelent nálunk biztosan az 1/A-ban ha valakinek van 1 ötlete és azt megszavaztatni. Elmegy a kérdés, és visszajön 1-2 válasz a 7-8 helyett. A többiek meg nem válaszolnak, nem figyelnek, nem érdekli őket. A kontaktus nem zökkenőmentes.
Erre gondoltam egy olyat ami a szövetségesek menüben jelenne meg és lehetne felirni egy kérdést, pl Belekössünk-e az előttünk álló szövetségbe, vagy egy klánéplista változásban kellene véleményeztetni. Elnézést, hogy a klánt hozom fel, de én csak ott játszom. Hasonló módon működhetne mint itt a szavazás, meg lehetne nézni ki mire szavazott és véleményezhetne is hosszabban, nem csak egy egyszerű szavazással. De akár már a szimpla szavazás is sokat segítene, mert meg lehet kérdeni utánna te miért igy avgy úgy döntöttél. Persze ezen csiszolni kellene. Szerintetek ? |
Quote:
En nem latom ilyennek ertelmet. :) |
Lehetne olyan aki szeretne élni vele az használja aki nem az nem használja.
|
Egyetértek Remyvel, mindenképpen a csapat a hibás, ha nem válaszolnak. Vagyis nem is igazán a csapat...hanem a vezetője.
Azon kívül miért lennél kíváncsi olyan elvileg csapattársak szavazatára, akik nem is figyelik a játék menetét, a szint történését és magát a klánt? |
Eccerű a dolog nálunk, én eldöntöm a többiek tudomásul veszik...
|
demokratikus diktatúra:)
mindenki véleményét meghallgatjuk aztán azt csináljuk amit mondok:D |
Quote:
|
Én általában 3-4emberrel megbeszélem, a többiek meg úgyis elfogadják :) Így annyira nem érzem szükségét a szavazásnak!
|
Quote:
Egyetértek. |
gonosz leszek
ez a topik cime: A Hódítóban szavazás menü? és nem lehet szavazni arra hogy akarom e vagy sem??:eek: :D rendesen keresgéltem hova szavazzak.:p |
All times are GMT +1. The time now is 07:11. |