![]() |
BattleStar Galactica / Csillagközi Romboló
Üdv
Érdekelne a többiek véleménye is az általam legnagyobb scifi sorozatnak tartott sorozatról. Akik nem látták, csakis ajánlani tudom, nagyon szép űrcsatákkal, politikai, vallási konfliktusokkal. 4 évadot és egy bevezető filmet és a második és a harmadik évad közzé ékelődő nagyfilmet ért meg a sorozat. Most egyenlőre ennyi :) Ha többen is látogatják a topicot, akkor majd eldumálgatunk róla, hogy kinek melyik a kedvenc része, mit gondolt a végéről, stb... :) |
Nekem nem jött be.
Tény, hogy egyedi film, de én nem szeretem az olyan sorozatokat, ahol a főszereplőket legszívesebben megfojtanám. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De remélem eredeti szinkronnal nézted :) |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem az egész sorozatban az tetszett a legjobban, hogy sosem lehetett tudni, hogy a következő részekben melyik főszereplőtől kell elbúcsúzni. Bár a végkifejlet annyira nem jött be, nálam a csúcspont [spoiler] és [spoiler] által vezetett lázadás volt. Itt nyugodtan csinálhattak volna két alsorozatot, mert mind mindkét fél motivációi érthetőek voltak. (Mellesleg van már BSG topik...)
|
Quote:
Egyébként még lesz egy előzmény sorozat is és egy nagyfilm, ami a Cylon szemszögből mutatja az eseményeket...na ezekre leszek még kíváncsi. |
All times are GMT +1. The time now is 16:47. |