![]() |
Halál labirintusa
ÁÁÁ, hát nem gondoltam, hogy én kezdem...
Szóval a Halál labirintusánál van valami tábla, hogy KIJÁRAT, vagy valamelyik zsákutca "lépcső" a helyes, mert én már nem tudom mióta keringek :D |
Quote:
Egy létrát keress :) Amúgy ha a klasszikus labirintus megoldásos módszert választanád, gyorsan kijutnál ;) Mindig menj jobbra! (pontosabban: tedd a jobb kezed valamelyik falra, majd ne engedd el addig, amíg ki nem jutsz...) (persze ez lehet balra is...) Hamar meglessz az :) |
Toto, ott van a jobb szélen egy a "lépcsőkhöz" hasonlatos valami, ott a kijárat. :D
|
Köszi DUS :)
|
Quote:
Amúgy szívesen...esetleg ha további klánügyi segítség kell, ajánlom a Királyi Gárda nevű klánt :) (enyim...) |
Quote:
(Nem kötelezően egy x átmérőjű oszlop, kifejezetten egy amorf, nagyon hosszú és kanyargós válaszfalra gondoltam :)) |
Quote:
Ha csak jobbra megy, vagy csak balra megy, kkor nem foghat ki belső oszlopot, ami körül körbe-köbr megy... |
Quote:
Itt eleve egy ilyen "oszlop" van. Ha elkezded a délkeleti falat követni, akkor körbe-körbe fogsz menni. |
Quote:
Bár itt nem lehet eldönteni, hogy épp mi van jobbra a karakternek, hisz nem tudjuk épp merre néz a karakter :) (és mert nem volt előtte mozgás, amihez viszonyítani tudjuk, hogy mi az hogy "jobbra" :p) És csak leesik Neki, hogy körbe-körbe megy :eek: |
Quote:
Köszi Ati, hogy kisegítettél, képet feltölteni marha lusta lettem volna :o |
All times are GMT +1. The time now is 16:34. |