Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=65)
-   -   Halál labirintusa (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3463)

Toto 04-29-2009 14:01

Halál labirintusa

ÁÁÁ, hát nem gondoltam, hogy én kezdem...

Szóval a Halál labirintusánál van valami tábla, hogy KIJÁRAT, vagy valamelyik zsákutca "lépcső" a helyes, mert én már nem tudom mióta keringek :D

Dus 04-29-2009 14:03

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209741)
ÁÁÁ, hát nem gondoltam, hogy én kezdem...

Szóval a Halál labirintusánál van valami tábla, hogy KIJÁRAT, vagy valamelyik zsákutca "lépcső" a helyes, mert én már nem tudom mióta keringek :D

A lépcső, mind zsákutca.
Egy létrát keress :)

Amúgy ha a klasszikus labirintus megoldásos módszert választanád, gyorsan kijutnál ;)
Mindig menj jobbra! (pontosabban: tedd a jobb kezed valamelyik falra, majd ne engedd el addig, amíg ki nem jutsz...)
(persze ez lehet balra is...)

Hamar meglessz az :)

Toto 04-29-2009 14:03

Toto, ott van a jobb szélen egy a "lépcsőkhöz" hasonlatos valami, ott a kijárat. :D

Toto 04-29-2009 14:04

Köszi DUS :)

Dus 04-29-2009 14:07

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 209743)
Toto, ott van a jobb szélen egy a "lépcsőkhöz" hasonlatos valami, ott a kijárat. :D

Létra :)

Amúgy szívesen...esetleg ha további klánügyi segítség kell, ajánlom a Királyi Gárda nevű klánt :)
(enyim...)

Andrew 04-29-2009 16:35

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209742)
Amúgy ha a klasszikus labirintus megoldásos módszert választanád, gyorsan kijutnál ;)
Mindig menj jobbra! (pontosabban: tedd a jobb kezed valamelyik falra, majd ne engedd el addig, amíg ki nem jutsz...)
(persze ez lehet balra is...)

Hamar meglessz az :)

Ez olyankor gáz, ha egy belső, "oszlop jellegű" falat fogsz ki :D
(Nem kötelezően egy x átmérőjű oszlop, kifejezetten egy amorf, nagyon hosszú és kanyargós válaszfalra gondoltam :))

Dus 04-29-2009 17:41

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 209757)
Ez olyankor gáz, ha egy belső, "oszlop jellegű" falat fogsz ki :D
(Nem kötelezően egy x átmérőjű oszlop, kifejezetten egy amorf, nagyon hosszú és kanyargós válaszfalra gondoltam :))

De tuti biztosan kitalál ;)

Ha csak jobbra megy, vagy csak balra megy, kkor nem foghat ki belső oszlopot, ami körül körbe-köbr megy...

Ati 04-29-2009 17:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209758)
De tuti biztosan kitalál ;)

Ha csak jobbra megy, vagy csak balra megy, kkor nem foghat ki belső oszlopot, ami körül körbe-köbr megy...

Innen indulsz:

Itt eleve egy ilyen "oszlop" van. Ha elkezded a délkeleti falat követni, akkor körbe-körbe fogsz menni.

Dus 04-29-2009 17:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 209759)
Innen indulsz:

Itt eleve egy ilyen "oszlop" van. Ha elkezded a délkeleti falat követni, akkor körbe-körbe fogsz menni.

Jó, ez igaz :)
Bár itt nem lehet eldönteni, hogy épp mi van jobbra a karakternek, hisz nem tudjuk épp merre néz a karakter :)
(és mert nem volt előtte mozgás, amihez viszonyítani tudjuk, hogy mi az hogy "jobbra" :p)

És csak leesik Neki, hogy körbe-körbe megy :eek:

Andrew 04-29-2009 20:22

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 209761)
Jó, ez igaz :)
Bár itt nem lehet eldönteni, hogy épp mi van jobbra a karakternek, hisz nem tudjuk épp merre néz a karakter :)
(és mert nem volt előtte mozgás, amihez viszonyítani tudjuk, hogy mi az hogy "jobbra" :p)

És csak leesik Neki, hogy körbe-körbe megy :eek:

Nem véletlenül mondtam, hogy egy nagy, furcsa formájú 'oszlop' - sejtettem, hogy valaki nem fogja érteni :D Igyekeztem rávilágítani, hogy nem minden esetben hoz tökéletes megoldást.
Köszi Ati, hogy kisegítettél, képet feltölteni marha lusta lettem volna :o

All times are GMT +1. The time now is 16:34.