Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Melyszabi jelzese orszag-osszekapcsolas oldalon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3446)

Remedy 04-20-2009 19:40

Melyszabi jelzese orszag-osszekapcsolas oldalon

Sziasztok!

Egy anarchos jatekos irta ezt nekem, aki nem tud ennek temat nyitni, ezert engem kert meg ra.

"Javasolni szerettem volna, hogy az oriösszekapcsolás oldalon jelezzék valahogy a mélyszabis állapotot. (akár nagy M, vagy vmi hasonló) Ártani nem árt senkinek, ám akinek több országa van, annak hasznos lehet, ha látja, hogy mikor esett ki az ország a pontlistából."

Engem nem zavarna, bar elonyet sem latnam. Gondolom foleg anarchosoknak lenne ez konnyites, szoval nyilatkozzon, aki orulne neki. :)

Ati 04-20-2009 19:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 208613)
Ártani nem árt senkinek, ám akinek több országa van, annak hasznos lehet, ha látja, hogy mikor esett ki az ország a pontlistából.

Éspedig miért lenne hasznos?

Remedy 04-20-2009 19:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208614)

"(H-D csoportban "könnyebb" fordulás érdekében, nagy segítség lenne, ha látná az ember, mikor esnek ki az orik. )

A miért ne-re nem igazán tudnék kitalálni dolgot. Csak a tényt kapná meg az ember, amit másik ottani orival is meg tudna nézni."

Ezt irta. De innentol nem szeretnek postas lenni. :)

Kics 04-20-2009 20:01

Igen, főleg anarchban lenne könnyítő szerepe (D-H csoportban), ahol a jelenlegi állapot szerint (melyet tudom, az anarchosok okoztak és már így is könnyítve lett) néha szükséges a csoportlétszámot kicsit visszanövelni, ezzel a top-ot kicsit visszahúzni. Normálban valószínű nem lenne jelentősége.
Itt is, csak mint kényelmi funkció élhetne, mert könnyebb és gyorsabb lenne áttekinteni az összekapcsolás oldalt, mint adott csoport létszámát figyelve keresgélni a kieső országokat.

(Egy M az Sz felirat mellett, (miután kiesik) pedig talán még nem nagy probléma:))

Támogatom és köszönöm:)

Kics 04-20-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208614)

Kényelmi funkció lenne, csakúgy mint a szabadság jelzése. (vagy talán a vip jelzése)

Igaz, jóval kevesebben találnák ezt hasznosnak, mint fenti 2 példám esetében.

Totya&Törpe 04-20-2009 20:52

sziasztok!

jó öteletnek tartom a felvetést szintén... csopilétszám csökkenését el lehetne kerülni:)
mondjuk ha van 100orim D-be és látom láncnál hopp mélszabis akkor belépek és előhozom..ha nem látom akkor lehet 1hét mire feltűnik a csopilétszám csökkenés+kerenem kell melyik orijaim esnek ki;)
és ez jó lenne D-be H-ba M-be is:)
szóval támogatom;)

Pool 04-28-2009 21:44

Egyáltalán minek az a mélyszabi?

vityu 04-28-2009 22:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209664)

Látom most ráálltál a megbeszélésekre, és frenetikus hozzászólásokat gyártasz! :D

J.Ati 04-29-2009 00:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 209664)

Szerintem ennek nyiss egy új témát,ha ezt most komolyan gondoltad.

Ati 11-16-2009 19:08

A pontlistában nem szereplő országok mostantól jelezve vannak az országlistában, mint "inaktív" országok.

Inaktívnak számít a pontlistából régóta be nem lépés miatt kivételre került ország, valamint a lefagyasztott ország (ami emiatt szintén nincsen a pontlistában).

All times are GMT +1. The time now is 18:37.