![]() |
szöveges dokumentumot pdf formátumba
A szakdolgozat miatt került nálam előtérbe ez a dolog. Még jelenleg nincs mit átalakítani pdf fájlba, de nem sokára ezt is meg kell ejtenem, és nem tudom, hogy hogyan. Találtam programot hozzá, 15napig ingyenest, de nem nagyon van kedvem megvenni. Így meg nem dolgozik jól, mert összekoszolja a lapot magával, hogy ugyan már vegyem meg. :mad: Így nem adhatom majd le!:(
Remélem, hogy sok más jó ötletetek van, amivel meg tudom csinálni a dolgot. Bevallom, ilyet még sose csináltam, és el kell a segítség! Előre is köszi!:) |
Quote:
VAGY: a Google Docs szintén ingyenes, abban is megírhatod, az is tud PDF-et exportálni, és még telepítened se kell semmit hozzá. |
Quote:
Köszi! :) |
Én ezt használom: Cute pdf writer
http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp ingyenesen letölthető, aztán excel, word fileból tud csinálni pdfet. (Lehet másból is, az a része nem érdekelt) A nyomtatók között megjelenik ez a cucc, rányomsz, hogy "ezzel" akarod kinyomtatni, aztán majd megkérdezi milyen néven mentse a pdfet. |
Quote:
|
Quote:
Ám Word forrás anyag esetében sokat használtam a következő programot is : Link |
Quote:
Ez hasonló az előzőhöz. Az már jelenleg fenn van, jól működik, de ha baj lesz vele akkor ezt is meglesem! :) |
van egy olyan progi, hogy pdfcreator, nagyon egyszerű használni és ingyenesen letölthető, én azt használom. betudod állítani, hogy "virtuális nyomtató" legyen és rögtön pdf-ben "tudsz nyomtatni". úgy működik, mintha nyomtatód lenne
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:04. |