Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Telefon szoftverfrissítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3412)

Redback 03-22-2009 02:17

Telefon szoftverfrissítés

Hali!

Azt szeretném kérdezni, hogy a telo szoftverfrissítésének hézilagos elvégzése mennyire biztonságos?Áramszünet esetén történik valami súlyos hiba?Esetleg ha megfagy a gép?

csabi 03-22-2009 02:23

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 205928)
Hali!

Azt szeretném kérdezni, hogy a telo szoftverfrissítésének hézilagos elvégzése mennyire biztonságos?Áramszünet esetén történik valami súlyos hiba?Esetleg ha megfagy a gép?

mien telefon?

Redback 03-22-2009 02:31

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 205929)
mien telefon?

SunyiEricsson W610i :)

Ati 03-22-2009 03:23

Erősen óva int a frissítőprogi attól, hogy kikapcsold a gépet, tehát egy áramszünet se hiszem, hog yjót tesz neki. Saját tapasztalatom nincs az elszállásra, nekem eddig mindig sikerült a frissítés (kopp-kopp-kopp).

Redback 03-22-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205931)
Erősen óva int a frissítőprogi attól, hogy kikapcsold a gépet, tehát egy áramszünet se hiszem, hog yjót tesz neki. Saját tapasztalatom nincs az elszállásra, nekem eddig mindig sikerült a frissítés (kopp-kopp-kopp).

Nos én egy hasonló dologgal már elcsesztem egy cd-romot, akkor firmware-t frissítettem, és áramszünet...:(

szamóka 03-22-2009 12:50

Mielőtt hozzákezdenél, tedd fel magadnak a kérdést: "Szükségem van erre?"

Ati 03-22-2009 13:11

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 205944)
Mielőtt hozzákezdenél, tedd fel magadnak a kérdést: "Szükségem van erre?"

Az ember mindig reménykedik, hogy atelefonja zavaró hibáit javítja majd a frissítés. És eddig mindig csalódtam, nálam sajnos ezek továbbra is megvannak a legfrissebb verzióval is. :(

Redback 03-22-2009 14:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205946)
Az ember mindig reménykedik, hogy atelefonja zavaró hibáit javítja majd a frissítés. És eddig mindig csalódtam, nálam sajnos ezek továbbra is megvannak a legfrissebb verzióval is. :(

Nos, akkor azt hiszem nem fogom megtenni.Esetleg haveromnak szólok, ő nagy telefonguru :D

Ati 03-22-2009 15:10

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 205956)
Nos, akkor azt hiszem nem fogom megtenni.Esetleg haveromnak szólok, ő nagy telefonguru :D

Nekem Nokiám van, én csakis arról tudok nyilatkozni. Más telefonoknál lehet, hogy kapsz egy csomó újítást vagy akármit.

Azt tudom, hogy a Siemens-em anno frissítés után csodákra volt képes. Bejött pár idegesítő hiba, de alapvetően sokkal használhatóbb volt, mint a dobozban kapott eredeti verzió.

Xeper 03-22-2009 15:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 205956)

Magyarországon a legnagyobb az egy főre eső szakértők száma, vigyázz a 'nagy guru'-kkal! :)
Szerezz egy ismerősödtől egy rövid időre kölcsön egy szünetmentes tápot, és máris megszűnik a veszélyforrás.

All times are GMT +1. The time now is 14:31.