![]() |
segítség:)
Üdv!
Skacok nekem olyan problémám van hogy véletlen törpe tolim let... mivel ez az elsö tolim, arra szeretnélek megkérni titeket hogy adjatok nekem tanácsok hogy hogyan tudnám kivészelni a következő csoportig... ott átváltanék emberre úgy már menne,de addig nem hiszem hogy ki tudom vészelni... még a legelső csoportba vagyok az orim neve Gatebi ha akarjátok oda is birotok üzit dobni... nah köszönöm szépen előre is! |
Az 5. szintet nem nehéz megcsinálni...Törpe toli személyiséggel is tud jó hadi lenni, max kicsit furcsán néznek akik meggömbölnek...Szóval nyugodtan építkezz úgy mint a hadisok, ott még annyira nem számít, hogy mi a személyiséged...
|
Quote:
Az ötödik szinten még könnyen törölheted az országot és indíthatsz újat. Ha ezt nem akarod, mert a szívedhez nőtt, akkor játsz vele, tapasztalatot mindenképpen nyersz. A tolvaj személyiség nem teszi kötelezővé (és a többi sem), hogy arra kell használnod az országot. Sok súgó, sok olvasás, kézikönyv... |
Quote:
Abbol amit irtal arra lehet kovetkeztetni, hogy a torpednek tolvaj szemelyiseget valsztottal. A gombodbol viszont egyertelmu hogy a tolvajok mennyisegere gondolsz. Amugy altalban 13-14% kocsma korul szoktak lenni a torpek, persze csoportonkent kicsit tolodhat. Tehat az az x mennyisegu tolid amennyit lattam nalad teljesen jo. u.i: a varid viszont nagyon keves, ahhoz mindenfelekeppen kepezzel meg. |
Quote:
De akármelyik faj is, addig amíg be tudsz préselni az oriba még tolit/varit/katonákat, sztm ne menjetek feljebb azok közé akik ezt már megtették. |
Egyszer már letöltöttem, de elveszett és most nem találom hogy hol van, valamilyen leírás azt hiszem pdf. formátumban Hódító tippek vagy valami ilyesmi a neve.
|
Quote:
|
Kösz megvan.
A Zombi nem varázsolhat és nem indíthat tolvaj akciót. Tehát templom nem kell, tolvaj pedig csak annyi amennyi megvéd? |
Quote:
|
Quote:
Szóval, kell templom vagy nem? Mennyi tolvaj kell? |
All times are GMT +1. The time now is 09:18. |