![]() |
T-home mindenkinél halott, vagy csak nálam?
Van, aki T-home-on netezik, és működik neki? Engem már jóideje nem enged fel, a weboldaluk sem elérhető, sőt egy ideig még az ügyfélszolgálati számukat hívva is "átmenetileg nem elérhető" volt. Most már ugyan fel tudtam hívni őket, de ember nem veszi fel, szóval sokkal előrébb nem vagyok azzal, hogy hallgatom a zenéjüket. :D
|
Quote:
Ps: Amugy erdekes kerdes, ha mindenkinel halott, most nem fogsz valaszt kapni toluk... :D |
Már az is infó. Ha minden t-home-os ír, hogy neki bizony megy, akkor tudom, hogy nem általános gond van. De így... :D
|
télleg valami tré van vele, 5percre van net 5percre elmegy :(
|
Nekem azóta visszajött pár órás kimaradás után, gyorsan lekopogom, hogy így is maradjon... :)
|
Quote:
nekem is gáz volt a nettel, még a mobilos T sem ment. |
"Meghalt a fél magyar internet"
http://index.hu/tech/net/tcom090125/ (Egy komment, amin jot nevettem) repecs 2009.01.25. 15:54:10 Lehet hogy az oroszok elzárták ezt is. |
Quote:
Ezt határozottan cáfolom... "hogy az országos üzemzavar rossz rendszertervezésre, vagy véletlenek fatális egybeesésére vezethető-e vissza." Ez meg... tulajdonképp ha 2-3 óra alatt egy országos szintű kiesést sikerült megjavítaniuk, akkor annyira rossz rendszertervezés azért nem lehetett mégse. |
Quote:
Milyen tervezés az ahol egy elromlott eszköz cseréje több órát vesz igénybe? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:08. |