![]() |
Imperium Galactica II
Ki milyennek tartja az IG II-t?
|
Quote:
(Igaz én még Fallout 1-nél járok, asszem még mindig 3. vagy 4. szintű karakterrel... :D) |
bocd a kérdést: mi az a screenshot?
|
Quote:
|
|
|
IMPERIUM GALACTICA II - ALLIANCES
A végtelen univerzum... minden civilizáció legnagyobb kihívása Az IMPERIUM GALACTICA II-ben három nép küzd a dominanciáért: az emberiség, kik egy elveszett kincs nyomait követve a halhatatlanság titkának megtalálásában reménykednek; Kra'hen büszke, harcos népe, kik isteni uralkodójuk kedvéért minden áldozat meghozatalára készek; és a kalmár Shinari-k, akik semmilyen gazdasági és politikai cseltõl sem riadnak vissza céljaik elérése érdekében. Te döntesz, melyik nép oldalán szállsz be a kolonizációs versenybe, és milyen taktikával véded meg és vezeted gyõzelemre néped. Jellemzõk, újdonságok: Véletlenszerû elemekkel vegyített játékmenet, melynek segítségével az újrajátszás sem unalmas, minden újabb és újabb elemeket, történetrészeket fedezhetsz fel a játékban. Három, valóban eltérõ faj, kikkel külön-külön meghódíthatod az univerzumot. Összetett feladatok, küldetések, melyeket többféleképpen is megoldhatsz. Számtalan katonai, gazdasági és politikai eszköz (pl. kutatás, diplomácia, kémkedés, földi és ûrbéli ütközetek). Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, melynek segítségével a gép ugyanolyan jól és okosan játszik, mint egy élõ ellenfél. Állítható nehézségi szint, hogy mind a kezdõ, mind pedig a haladó játékosok élvezetes és tudásuknak megfelelõ kihívásban részesüljenek. Soha nem látott, élõ, látványos 3D-s környezet, grafikai elemek az egész játék során. Izgalmas multiplayer mód, ahol akár 8 játékos is összemérheti tudását. Természetesen számítógép által vezérelt szereplõ is bekapcsolódhat a játékba. Rendszerkövetelmények (minimum): Pentium 233 MHz processzor (vagy gyorsabb) 32MB RAM (64MB ajánlott) Windows 9X operációs rendszer 4x CD-ROM meghajtó Direct 3D kompatibilis 3D videokártya Direct Sound kompatibilis hangkártya 600MB szabad HDD kapacitás TCP/IP Internet / LAN kapcsolat többjátékos játékhoz |
na így ez már elég?
|
Quote:
|
Quote:
Az első itt díszeleg még a dobozában, annak idején végigjátszottam. Manapság az időm nem engedi, hogy túlságosan beleéljem magam, de ettől függetlenül én is kíváncsi vagyok rá:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:20. |