![]() |
Koktél party + UW + ?
Szóba került hogy jövőhétvégére összekéne hozni vmi koktélozás szerüt, mint amit multkor csináltak a srácok:) gondoltam ezt kicsit kibövithetnénk:)
Szóval úgy gondoltam,hogy elmehetnénk egyet koktélozni jan17-én szombaton, aztán utána aki akar átruccanhat uw-ba (én tuti arra megyek:D) és ha még van pár legény a talpán, akár még tovább is vonulhatunk:) a lényeg, hogy én nem szeretné,ha beszámitható állapotban végezném a napot, mivel pár napra rá öregedek megint egy évet:D a koktélos helyet, majd leirja vki aki tudja is hogy hol van, meg ilyesmi. UW a tátra utca 1-ben található, a jászainál hangulatos kis underground töltőhely:) utána pedig sok minden szóba kerülhet, ha van rá jelentkező:) |
Quote:
|
Quote:
|
amióta pestr költöztem, azóta szeretnék az UW-ba lemenni, de sosem jött össze, remélem most sikerül.. :) koktélos helyet tudok a király utcánál is, de kicsit drágább és azt hiszem, h nincs akkora választék, de van vizipipa és modernebb zene. UW után meg passz.. meddig van nyitva? :D
|
Quote:
de pl hova továbbra tudom ajánlani instantot is a nagymező utcában, tulajok ugyanazok csak a hely kissé nagyobb és populárisabb irányzatu:D viszont a társaság jó része is oda szokott átmenni uw-ból és nagy bulik szoktak ott lenni hajnalig:D |
Ahogy látom szép csendben vagyunk már 5-en:)
|
Quote:
|
mikor hol van gyülekezési pont?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:30. |