Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fagyasztás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3312)

Princ 12-24-2008 14:02

Fagyasztás

Összegyűlt pár kérdésem a fagyasztással kapcsolatban, két hivatalos szöveget találtam eddig a témáról, a súgót és ezt a hsz-t:

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 176884)
A lefagyasztott ország kikerül a pontlistából, és ezalatt pontosan ugyanúgy viselkedik, mint egy más okból kikerült ország.

A fellépési határ feletti területcsökkenés a pontlistában aktívan szereplő országok miatt lett bevezetve, ezért rájuk ez sem simán kiesett állapotban, sem fagyasztás miatt kiesett állapotban nem vonatkozik.

A top30%-ban töltött idő miatti morálromlást azonban nem lehet a fagyasztással+visszahozatallal kikerülni. Ilyenkor annyit érsz el, hogy a fagyasztás idejére nem csökken a morál, de előtte és utána igen.

Az utolsó bekezdésben látom hogy a morálromlást nem lehet fagyasztással kikerülni, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy a top körök nem fogynak? Merthogy a pontlistából kiesik az ori. Vagy esetleg akkor számít az is, hogy a fagyasztás ideje alatt az adott ország a topban marad?

Másik, hogy a fagyasztás utáni kötelező szabi ideje lecsökken-e az ünnepek alatt 3 órára, vagy marad 72? Ez főleg akkor érdekes, ha - mint az az általános beszélgetésben körvonalazódott számomra - a fagyasztott ori felé tartó sereg valóban eltéved.

Tsobi 12-25-2008 01:31

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 200206)
Az utolsó bekezdésben látom hogy a morálromlást nem lehet fagyasztással kikerülni, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy a top körök nem fogynak? Merthogy a pontlistából kiesik az ori. Vagy esetleg akkor számít az is, hogy a fagyasztás ideje alatt az adott ország a topban marad?

A-ból kiindulva .. ha az ország SZK-ra megy,akkor kiesik a pontlistából,így csökkennek a topkörei. Számomra logikus lenne,ha ez történne fagyasztáskor is. Így viszont végtelen ideig fennmaradhatna a mostani top,s nem kellene cserélgetni a termelőket ... + nem érne semmit a 900 hekis módosítás. Mindössze annyit kéne tenni,hogy 3-4k körönként fagyasztanák a termelőket,míg le nem fogy az irdatlan topkörük,oszt előlről kezdeni.

Quote:

Másik, hogy a fagyasztás utáni kötelező szabi ideje lecsökken-e az ünnepek alatt 3 órára, vagy marad 72?
Ezt tapasztalatból tudom,hogy igen. Tegnap este kihoztam fagyiból az egyik országomat,s ma éjjel már be tudtam lépni. Bár mintha erre is lett volna kérdés nélküli válasz az elmúlt napokban.

Reni 12-25-2008 11:25

Mintha valahol olvastam volna hogy nem csökkem a topkörök száma fagyasztáskor, de már meg nem mondom hol. Talán valamelyik belső fórumon.

Princ 12-25-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 200268)
Mintha valahol olvastam volna hogy nem csökkem a topkörök száma fagyasztáskor, de már meg nem mondom hol. Talán valamelyik belső fórumon.

Köszönöm nektek; ha vki akar eleve esélyes módosítási javaslatot indítani, van lehetősége. De talán nincs is rá szükség. :o

All times are GMT +1. The time now is 03:36.