Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ vagy nem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3305)

Takanohana 12-20-2008 07:40

JKSZ vagy nem?

Sziasztok!

Előrebocsátom, hogy sem vádaskodni, sem gyanusítani nem akarok, pusztán a véleményetek érdekel. Az eset sem most történt, szóval akadémikus a kérdés.

Jól bevédett mf elf orimmal találtam egy kéttagú szövit. Mindkét ori hadra alkalmas, de pillanatnyilag termelésre beállt ország volt. Jött is szépen tőlük a teki, a pénz, stb. Meg üzenet is hamarosan, hogy fejezzem be, mert van pénzük bőven, ha kell, átépülnek és szétvernek.

Nem vettem túl komolyan a dolgot, mert 4 körrel felettem voltak, számoltam, és úgy láttam, hogy ha lebontanak, a védelmi bónuszaimmal, pláne az mf 40%-kal együtt nagy bajba nem kerülhetek.

De megoldották. Miközben átépültek és hozzám bontottak, felbontották a szövit, és így két mf hadissal kerültem szembe. Oda a 40% bónuszom.

Lebontottam én is persze, de addig pár mészár már bejött. Aztán megegyeztünk a békében, ők pedig újra összeálltak.

Nos, ez jksz, vagy nem?

Én már filóztam rajta eleget.
pro: nem szöviben lévő országok összehangolt támadása.
kontra: mindkettő egyenként is jogosan törlesztett, közben összevesztek, később meg kibékültek, ami nem tilos.

Véleményetek?

Jupi 12-30-2008 21:46

Quote:

Originally Posted by Takanohana (Post 199881)
Sziasztok!

Előrebocsátom, hogy sem vádaskodni, sem gyanusítani nem akarok, pusztán a véleményetek érdekel. Az eset sem most történt, szóval akadémikus a kérdés.

Jól bevédett mf elf orimmal találtam egy kéttagú szövit. Mindkét ori hadra alkalmas, de pillanatnyilag termelésre beállt ország volt. Jött is szépen tőlük a teki, a pénz, stb. Meg üzenet is hamarosan, hogy fejezzem be, mert van pénzük bőven, ha kell, átépülnek és szétvernek.

Nem vettem túl komolyan a dolgot, mert 4 körrel felettem voltak, számoltam, és úgy láttam, hogy ha lebontanak, a védelmi bónuszaimmal, pláne az mf 40%-kal együtt nagy bajba nem kerülhetek.

De megoldották. Miközben átépültek és hozzám bontottak, felbontották a szövit, és így két mf hadissal kerültem szembe. Oda a 40% bónuszom.

Lebontottam én is persze, de addig pár mészár már bejött. Aztán megegyeztünk a békében, ők pedig újra összeálltak.

Nos, ez jksz, vagy nem?

Én már filóztam rajta eleget.
pro: nem szöviben lévő országok összehangolt támadása.
kontra: mindkettő egyenként is jogosan törlesztett, közben összevesztek, később meg kibékültek, ami nem tilos.

Véleményetek?

hmm en jksz fele hajlok... szerintem az volt plane ha ugyanabban a periodusban tamadtak.. es osszehangoltak a dolgot.
egy esetben nem lehetett jksz ahogy azt te is allitottad ha a szovetseg barmilyen oknal fogva felbomlott es utanna torlesztettek kulon-kulon a lopkodasod miatt.
bar ahogy a bolcs salamon mondana csak akkor jksz ha bizonyitani lehet.....

jupi

All times are GMT +1. The time now is 17:32.