Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Böngésző program. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3287)

karesz6 12-10-2008 08:18

Böngésző program.

Üdv mindenkinek.

Egy iphone készülékről próbálnék Hódítózni elég sokszor de sajnos 2-3 percel az oldalra történő belépés során a böngészőprogram (safari) lefagy és kikapcsol.
A cookie-k engedélyezve vannak és működnek.

Kérdés: Miért van ez? Lehet e ellene valamit tenni?

Ati 12-10-2008 08:37

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 199038)
Egy iphone készülékről próbálnék Hódítózni elég sokszor de sajnos 2-3 percel az oldalra történő belépés során a böngészőprogram (safari) lefagy és kikapcsol.

Nekem a safari Windowson is ezt csinálta, bármilyen oldalt nézegettem vele, ezért sürgősen törölve lett a gépemről. Innentől kezdve ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni, csak a tapasztalatot osztottam meg.

Hornet 12-10-2008 08:39

Csak javasolni tudom,hogy tölts le egy másik böngészőt.(opera pl)
Van pár ami jól működik.Ha ezekkel is problémásan működik,akkor javasolom,hogy vidd vissza ahol vásároltad,amíg garis.;);)

karesz6 12-10-2008 08:50

Kössz a tippeket.:) Sajnos a progi eléggé integrált a cuccba de hál istennek atival ellentétben nekem eddig a hódítón kívül még nem csinál ilyet. Nincs más hátra mint hódítózni otthonról és epekedve várni a software frissítéseket.XD

Redback 12-10-2008 11:13

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 199044)
Kössz a tippeket.:) Sajnos a progi eléggé integrált a cuccba de hál istennek atival ellentétben nekem eddig a hódítón kívül még nem csinál ilyet. Nincs más hátra mint hódítózni otthonról és epekedve várni a software frissítéseket.XD

egy opera felrakása nem nagyon ördöngősség, és nem is sok idő :)

karesz6 12-10-2008 15:19

Jójó megtenném szívesen csak árulja el nekem valaki hogy lehet iphone ra akármilyen más webböngészőt felimádkozni.

csabi 12-10-2008 15:31

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 199047)
Jójó megtenném szívesen csak árulja el nekem valaki hogy lehet iphone ra akármilyen más webböngészőt felimádkozni.

Elkészült iPhone alá az Opera Mini. Persze ez a hír önmagában már örvendetes lenne, ha lehetne használni is. Ugyanis az Apple úgy döntött, nincs helye az App Store-ban a böngészőnek. Ez lehet azért van, mert az Opera séróból nyomja a flasht, és egyéb hasznos ficsört, amit a Safari nem kezel, vagy simán csak erővel való visszaélés ez az Apple részéről? Nem tudhatjuk, de jelenleg csak jailbreakelt telefonon élvezhetjük az Opera Mini lehetőségeit. Sajnálatos módon.

karesz6 12-10-2008 15:45

Ezer kössz. :) sajnos pont azt irják hogy nem lehet rá felrakni de mostmár tudom hol figyeljem.:D

All times are GMT +1. The time now is 00:24.