![]() |
Aréna - távolságok összehúzása
A másik Arénás témából hozom ide át ezt a javaslatot: a hétvégi játék mintájára az Arénában is legyenek közelebbi távolságok, hogy a teljes mezőny közötti távolság 4-5-6... kör legyen, ne a mostani több tucat körök egy esetleges elhúzás és leszakadás esetén.
Azt kérem, hogy csak az szóljon hozzá, aki érintett a témában. Aki soha életében nem arénázott, az most ne nyilatkozzon. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A körtávolságok csökkentése az egész Arénát játszhatóbbá tenné, a 2-4 körön belül támadható országok számának növekedését, vagyis sokkal izgalmasabb, fordulatokban gazdagabb játékot eredményezhet véleményem szerint, éppen ezért ezt az elképzelést támogatom leginkább.
|
Kell a körtávolságok csökkentése!
Viszont ez magával hozza azt ami a hétvégiben is megfigyelhető, hogy az élen álló játékosok az új belépőket fogják ütni folyamatosan 4-5 sereggel! Ezt a jelenséget azért csökkenteni fogja itt a védelmi idő, de lehet, hogy a később belépők kaphatnának hosszabb védelmet! Tudom későn szóltam, és kicsi ennek az esélye, de ez a véleményem :) |
Valahol az arany középutat kell megtalálni:)
Ha mondjuk leharmadolódna a körtávolság az már sztem előnyös lenne és aki esetleg élre tőr annak sem lenne értelme a frissen belépőket támadni. Persze a hosszabb védelmi idő is lehet részmegoldás(ha mindenképp drasztikusan csökkennek a távolságok) de úgysem tudják magukat annyira feltápolni a frissen belépők, hogy ne csapja szét őket egy szövi ha akarja... Szóval sztem a harmadolása a távolságoknak egy elfogadható lehetőség lenne:) |
Quote:
dehogyisnem.. ütik most is.. |
All times are GMT +1. The time now is 09:53. |