![]() |
JKSZ, vagy nem JKSZ?
Sziasztok.
Van egy mf törpe (X), akit szövim már párszor lelopott, olyankor mindig egy szövi vezér(Y) ment hozzá fosztani. Szövim sokáig nem lopta a törpét(X) mert nem fért be hozzá tolival, igy a szövi vezér(Y) se ment hozzá. Egy nap sereggel a szövim lefosztotta a törpét(X) és láss csodát, megint jött a szövi vezér(Y), csak most nem a szövimhez hanem hozzám jött. /gondolom mért fel szövit/ Azt még fontos megemlíteni, hogy X, és Y nem szövetségesei egymásnak. Én személy szerint fosztani voltam Y szövijénél. Szerintetek is jksz gyanus? Ötletek a lebuktatásra? Thx mindenkinek aki hozzá szól. :) |
Ez így önmagában még bármi lehet. Teljes krónikából látja, hogy kiment valaki, és üres országra mehet rá. Ha segítséggel megy támadni, akkor lehet, hogy egy másik ország üres a szöviből. Ha ez a törpe miatti bosszú lenne, akkor erre nem a fosztás a legjobb módszer, ez túlságosan haszonszerző akció ahhoz képest, amit egy bosszú érni szokott (mászárlás például).
|
...Ha ez a törpe miatti bosszú lenne, akkor erre nem a fosztás a legjobb módszer, ez túlságosan haszonszerző akció ahhoz képest, amit egy bosszú érni szokott (mászárlás például).[/quote]
Az utolsó reakciójuk mészárlás volt. |
mint minden kérdésre erre is 3 válasz létezik:
1. Igen JKSZ ha x és y megbeszélték 2. Nem JKSZ ha teljes krónikára, gömbre vagy felmérésre jött 3. naugye:) |
...ja, és még annyi, ami szintén nem mellékes, hogy az X elleni támadás és Y mészárlása nálam, a kettő esemény között kb 5-6 óra telt csak el.
|
Quote:
*rövid* |
Quote:
Annak mi értelme lenne? :-o JKSZ-re van egy bejelentőlap, a support ezzel nem fog foglalkozni, csak leírja, hogy legyél szíves a bejelentőt használni. Ezzel a kis kerülővel, hogy a supportra írsz, csak annyit érsz el, hogy mire megkapod a választ, addigra kifutsz abból az időből, ami alatt jelentened lehetett volna. Lásd súgó. De ehhez az eddig elhangzottak én azt gondolom, hogy kevesek. |
Quote:
Amikor látta hogy volt pénz az oritokban, lefosztott ... amikor nem volt meg nem, nekem ebben semmi gyanús nincs. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:16. |