Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Nem elfogadható hangnem jelentésével kapcsolatos kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3272)

Zoli 11-26-2008 19:22

Nem elfogadható hangnem jelentésével kapcsolatos kérdés

Sziasz!
Nem tudom, hogy ez a téma hova illik, de gondoltam már csak ne a segítséghez írjam :)
Az lenne a kérdésem igazából Ati felé, hogy a nem elfogadható hangnem miatt jelentett üzeneteket mikor nézik meg?
Mert én 5 napja jelentettem 2-t pár perccel azután, hogy megkaptam őket, ma megint kaptam, ugyanattól, nagy meglepetésemre...tehát már 5 napja jelentettem az elsőt, és még mindig szidhatja a felmenőimet?
Az ország anarchban van, több ori szabálytalan irányításáért tették át, az enyém meg normálos ori..nem tudom, hogy most mi van, 5 nap azért nem kevés a játékban...vagy az anarchban mindent szabad?

Hex 11-26-2008 19:23

OFF: Anarchot ne azonosítsd az ilyenekkel szerintem, mert nem állja meg a helyét:)

Zoli 11-26-2008 19:27

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 197956)
OFF: Anarchot ne azonosítsd az ilyenekkel szerintem, mert nem állja meg a helyét:)

a témára légyszi..nem azonosítom az anarchhal, nem szólok le senkit, én is játszok anarchban, szóval magam ellen beszélnék

Ati 11-26-2008 19:29

Ha valakitől nem szeretnél üzenetet kapni, akkor célszerű letiltani. Az üzenetek elbírálása meg fog történni, de ha valakitől nem szeretnél többet kapni, akkor ne azt várd, hogy ki lesz téve 5 körre, vagy 12-re.

Zoli 11-26-2008 19:33

nem azzal van bajom, hogy írkál, hanem azzal, hogy jelentettem, és még nem történt vele semmi

Ati 11-26-2008 19:36

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 197959)
nem azzal van bajom, hogy írkál, hanem azzal, hogy jelentettem, és még nem történt vele semmi

Majd fog, ha az üzenet valóban olyan. Nincs meghatározva, hogy X napon belül mindenképp ki lesz tiltva érte.

Zoli 11-26-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197960)
Majd fog, ha az üzenet valóban olyan. Nincs meghatározva, hogy X napon belül mindenképp ki lesz tiltva érte.

és kb hánynaponta nézitek a bejelentéseket?

Ati 11-26-2008 19:40

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 197961)
és kb hánynaponta nézitek a bejelentéseket?

Ez nem publikus információ.

Zoli 11-26-2008 19:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 197962)
Ez nem publikus információ.

Köszi .

richardka 11-27-2008 08:53

nem akarok okoskodni
de pályafutásom (amit játszottam) alatt rengeteg ugymond anyázos levelet kaptam. Ilyenkor általában mosolygok.

A másik hogy az ori anarchba került ahogy irtad. Most öszintén, mit lehet még csinálni?? Elolvassák a jelentésed és max ujra átdobják anarchba?? vagy kitiltják x körre?? vagy törlik

reggel egy ujat és majd folytatja onnan, abbol.

Igazábol csak azért irtam, hogy ne vedd fel az ilyeneket, le van ejtve (inkább verd meg nagyon a játékba:DDD).

All times are GMT +1. The time now is 07:37.