![]() |
Nem elfogadható hangnem jelentésével kapcsolatos kérdés
Sziasz!
Nem tudom, hogy ez a téma hova illik, de gondoltam már csak ne a segítséghez írjam :) Az lenne a kérdésem igazából Ati felé, hogy a nem elfogadható hangnem miatt jelentett üzeneteket mikor nézik meg? Mert én 5 napja jelentettem 2-t pár perccel azután, hogy megkaptam őket, ma megint kaptam, ugyanattól, nagy meglepetésemre...tehát már 5 napja jelentettem az elsőt, és még mindig szidhatja a felmenőimet? Az ország anarchban van, több ori szabálytalan irányításáért tették át, az enyém meg normálos ori..nem tudom, hogy most mi van, 5 nap azért nem kevés a játékban...vagy az anarchban mindent szabad? |
OFF: Anarchot ne azonosítsd az ilyenekkel szerintem, mert nem állja meg a helyét:)
|
Quote:
|
Ha valakitől nem szeretnél üzenetet kapni, akkor célszerű letiltani. Az üzenetek elbírálása meg fog történni, de ha valakitől nem szeretnél többet kapni, akkor ne azt várd, hogy ki lesz téve 5 körre, vagy 12-re.
|
nem azzal van bajom, hogy írkál, hanem azzal, hogy jelentettem, és még nem történt vele semmi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem akarok okoskodni
de pályafutásom (amit játszottam) alatt rengeteg ugymond anyázos levelet kaptam. Ilyenkor általában mosolygok. A másik hogy az ori anarchba került ahogy irtad. Most öszintén, mit lehet még csinálni?? Elolvassák a jelentésed és max ujra átdobják anarchba?? vagy kitiltják x körre?? vagy törlik reggel egy ujat és majd folytatja onnan, abbol. Igazábol csak azért irtam, hogy ne vedd fel az ilyeneket, le van ejtve (inkább verd meg nagyon a játékba:DDD). |
All times are GMT +1. The time now is 07:37. |