Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Egy mágikus kérdés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3263)

hegede 11-20-2008 15:23

Egy mágikus kérdés

Hi.

Két kérdésem lenne.

Ha valakire vihart vagy szárazságot varázsolok, de nem egy részletben teszem, hanem közvetlen egymás után, mondjuk 3x10 kört, az a végén 30 lesz vagy mindíg csak a tizet újitom meg? úgy mondjuk mint amikor magamra varázsolok védelmet vagy bármi mást!

A másik, ha csak egyszer varázsolok, de nem csak én hanem a szövetsegéseim is így tesznek , akkor az összeadódik vagy a varázslat sikeres lesz ugyan, de a szenvedő félnél 3x10 kör vihar jelenik meg amit 3 külömnöző országtól kapott!

Remélem érthetően kérdeztem!

köszönöm a válaszokat.
J.

Ati 11-20-2008 15:35

Quote:

Originally Posted by hegede (Post 197273)
Ha valakire vihart vagy szárazságot varázsolok, de nem egy részletben teszem, hanem közvetlen egymás után, mondjuk 3x10 kört, az a végén 30 lesz vagy mindíg csak a tizet újitom meg? úgy mondjuk mint amikor magamra varázsolok védelmet vagy bármi mást!

Mindig csak 10 lesz, tehát ezt így felesleges tenni.

Remedy 11-20-2008 15:35

Quote:

Hi.

Két kérdésem lenne.

A másik, ha csak egyszer varázsolok, de nem csak én hanem a szövetsegéseim is így tesznek , akkor az összeadódik vagy a varázslat sikeres lesz ugyan, de a szenvedő félnél 3x10 kör vihar jelenik meg amit 3 külömnöző országtól kapott!

köszönöm a válaszokat.
J.

Szia! Nem adodik ossze semmi sem. Ha tobbet raksz ra, mint ami epp rajta van, akkor tobb lesz, amugy semmi valtozas. :)

vityu 11-20-2008 16:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 197278)
Szia! Nem adodik ossze semmi sem. Ha tobbet raksz ra, mint ami epp rajta van, akkor tobb lesz, amugy semmi valtozas. :)

Ugyanez van ha magadra rakod, de ezt ki is próbálhatod. Rakj fel 2 kör védelmet, majd próbálj még 1 kört. Meglátod majd az eredményt! :)

csabi 11-20-2008 17:01

Quote:

Hi.

köszönöm a válaszokat.
J.

és csak 1*10kör lesz, nem lesz 3 vihar senkin egyszerre.. de mágia felderítését használva a célpontra megnézheted, h levette e magáról.

Remedy 11-20-2008 17:42

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 197280)
Ugyanez van ha magadra rakod, de ezt ki is próbálhatod. Rakj fel 2 kör védelmet, majd próbálj még 1 kört. Meglátod majd az eredményt! :)

Nem rakok. Pontosan tudom, mi fog tortenni, meg 1 korre amugyis felesleges felrakni. :P

Tsobi 11-21-2008 03:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 197290)
Nem rakok. Pontosan tudom, mi fog tortenni, meg 1 korre amugyis felesleges felrakni. :P

Vityunak igaza van,egyébként :p A 36 körös védelmet is semlegesíti,ha utána (akár véletlenül is) rányomsz az 1 körösre.

vityu 11-21-2008 03:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 197290)

Ne vedd magadra Remy, nem neked szólt! :)

Betelgeuse 11-21-2008 06:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 197346)
Vityunak igaza van,egyébként :p A 36 körös védelmet is semlegesíti,ha utána (akár véletlenül is) rányomsz az 1 körösre.

Nem semlegesíti csak a faji varit.

Tsobi 11-21-2008 06:59

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 197356)
Nem semlegesíti csak a faji varit.

Jéé,tényleg :)

All times are GMT +1. The time now is 05:06.