![]() |
Felfedezés és feltárás
A kérdés egyszerű, mi történik, akkor, ha bányafeltárás van kiadva, de nincs üres terület, viszont a feltárás körében érkezik be a felfedezés.
1: nem lesz feltárás, a fedezés bejön 2: bejön a fedezés, amiből az üres területen megtörténik a feltárás Melyik fog bekövetkezni? (Tudom, ki lehet próbálni, de nincs kedv kis országban se pazarolni semennyit feleslegesen :)) |
Quote:
:) Nem is ertem, ha erdekel megnezed, ha nem, meg se kerdezed... Most effektive elvarod, hogy mas probalja ki Neked... Hat, sok szerencset :) ps: amugy egyaltalan nem kerul szinte semmibe. Regelsz egy torpet anarchba, es a kezdo katonakat elzavarod 1 hekit fedezni meg feltarni, ennyi. Ja meg persze beepited az ureseket ... :) |
Quote:
Nem várom el, hogy kipróbálják, próbáltam segítséget kérni, hátha valaki már próbálta. Ha nincs segítség kipróbálom, de az igazság, hogy könnyebb megkérdezni. Ennyiért nem fogok egy országot regisztrálni. Köszönöm a segítségedet! |
Quote:
|
Quote:
(Ne is válaszolj, ha azt akarod írni, hogy meddig tart 1 hektárt betöltve hagyni, és akkor kiderül :D Az lesz, mert nem kaptam választ!) Mellesleg jó ez a topic, mert kiderül majd, és ha valaki keresi, mert nem akarja kipróbálni, akkor itt majd látja, hogy mi is a helyzet! |
Quote:
Személyes tapasztalatom is megerősíti a fentieket :) |
Quote:
|
Quote:
A téma eljutott a végkifejlethez!:) |
Quote:
|
"Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek."
Ha jól értelmezem itt segítségről van szó, és nem kötekedésről. A tapasztalt játékosoknak az lenne a dolguk, hogy próbáljanak segíteni, ha nem megy, akkor inkább maradjanak csendben, az arrogáns véleményüket pedig tartsák meg maguknak. Ritkán olvasok fórumot, de azt hiszem nem is jövök vissza többet. Bocsánat az offért. |
All times are GMT +1. The time now is 08:49. |