![]() |
Tolvajok ellen.
Sziasztok! Mit tudok tenni, ha folyamatosan valaki fosztogatja az országomat, és nem tudom hogy ki az???? Rengeteget rabolnak tőlem, és nem tudok ellen semmit sem tenni, és már kezdem unni.... Ja és emiatt nem tudok fejlődni sem.....
|
Ha fél-elf tolvaj vagy, akkor először is a segítségben keress fél-elfes stratégiákat, országfelépítéseket! Mivel folyamatosan támadnak, ahogy olvastam, és át is lopnak, így valószínüleg nagyon szörnyű az országod felépítése. Kevés a tolvaj, kevés a védelem. Olvasd el a a stratégiai kézikönyvet is, a címlapon megtalálod a linkjét! Sok okosságot láthatsz majd benne! :)
|
Egy topic arról, hogy lopnak, egy meg arról hogy ütnek... lesz olyan is ami arról szól hogy ártóznak? :)
De hogy ne csak kötekedjek: ahogy Vityu írta, van itt egy csomó félelfes téma, keress rájuk, olvasd át őket, sokat tanulhatsz belőlük. Plusz ott van a kézikönyv is. |
Valószínű,h. nem sokat vagy gépnél és mire rá tudsz nézni az orira,akkor bezárul a rádnyitott térkapu. :(
Vagy a toli kivárja azt a kört,mielőtt bezárulna és akkor lop!!! :D Én is ezt szoktam csinálni magasabb hekin! Akkor viszont bukja a toli,ha napi 2-3 alkalommal nézel rádnyitott térkaput!!! |
All times are GMT +1. The time now is 08:40. |