Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Katmorál (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3202)

KPeti999 09-28-2008 20:33

Katmorál

Egy gyors kérdés:
Ha valaki kitámad akkor a katmorál a kitámadáskor vagy az ütéskor számít?

Remedy 09-28-2008 20:49

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 192032)
Egy gyors kérdés:
Ha valaki kitámad akkor a katmorál a kitámadáskor vagy az ütéskor számít?

Uteskor szamit.

none 09-28-2008 20:56

Ez amúgy nincs benne a súgóba, mert én most nem találtam, és ha nincs miért nincs, ha van hol van?:) (ezt csak kiváncsiságbol)

KPeti999 09-28-2008 21:00

... akkor nyertem egy fogadást.:p Köszi a választ:D

[HTPA]GeeForce 09-28-2008 21:42

Mint írta Remy, ütéskor. A súgós témára reagálnék: Sokkal több minden nincs benne a súgóban, mint amennyi benne van. :D Ha minden benne lenne, akkor ez nem hódítós játék lenne, hanem "ki tartja be jobban az utasításokat" játék. Először. Másodszor pedig ha minden benne lenne, akkor megszűnne a játék létezni, mivel szerintem 1 ember se lenne, aki elolvasná a 2000 oldalas súgót, ezért senki se regisztrálna, mert elborzadna tőle. Így is hatalmas a súgó rész, és ahhoz még hozzá lehet venni a kézikönyvet, és még ahhoz hozzá a külső fórum rengeteg, játékkal kapcsoaltos topicját... Lehet, hogy a 2000 oldal is alábecsült érték. :D
A súgó egy alap. Arra az alapra építsd rá a tapasztalataidat, majd teljesíts jól a csoportok 70%-ában. Akkor lesz fogalmad a játékról. Azután menj bele a finomságokba, mint pl az, hogy a körváltáson belül mi mikor zajlik le, meg ilyesmik, és akkor onnantól lesz igazán élvezetes a játék. :)

none 09-28-2008 22:04

csak érdekelt benne-e van, mert nem rémlett.. én mikor regeltem elolvastam a súgót.. de az már egész rég volt:)

KPeti999 09-28-2008 22:05

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 192038)
Mint írta Remy, ütéskor. A súgós témára reagálnék: Sokkal több minden nincs benne a súgóban, mint amennyi benne van. :D Ha minden benne lenne, akkor ez nem hódítós játék lenne, hanem "ki tartja be jobban az utasításokat" játék. Először. Másodszor pedig ha minden benne lenne, akkor megszűnne a játék létezni, mivel szerintem 1 ember se lenne, aki elolvasná a 2000 oldalas súgót, ezért senki se regisztrálna, mert elborzadna tőle. Így is hatalmas a súgó rész, és ahhoz még hozzá lehet venni a kézikönyvet, és még ahhoz hozzá a külső fórum rengeteg, játékkal kapcsoaltos topicját... Lehet, hogy a 2000 oldal is alábecsült érték. :D
A súgó egy alap. Arra az alapra építsd rá a tapasztalataidat, majd teljesíts jól a csoportok 70%-ában. Akkor lesz fogalmad a játékról. Azután menj bele a finomságokba, mint pl az, hogy a körváltáson belül mi mikor zajlik le, meg ilyesmik, és akkor onnantól lesz igazán élvezetes a játék. :)

Ebben van valami;)
Viszont a sok hasznos infó sajna elveszik a hsz-ek tízezreiben, ezért vetődnek fel gyakran ugyanazok a kérdések.
De én is egyet értek azzal amit írsz: ha minden kis stratégia és kiskapu le lenne írva, télleg nem lenne sok értelme a játéknak.

All times are GMT +1. The time now is 04:35.