![]() |
hadis gnóm 600 hekire
Sziasztok!
Eddig embert játszottam most leszek először gnóm ,szöviben nyomom erős tolis -varis támogatással egy hadis orit kéne összehoznom de a csatákban a zászlót egy ork tábornok viszi....:) Van elképzelésem de szeretnék még egy két tippet kérni személyiség,épületek,stb...:confused: |
40% barakk, 10% torony, kocsma és templom kb ami jó kiindulásnak. Ház és tanya a maradékból, amennyi szükséges. 10 bank, raktár és el is fogyott.:)
Kocsmából és templomból lehet faragni a környéket figyelembe véve, ha jó a kajaár, sok a pénz és esetleg sokat vagy, akkor tanyából is lehet és akkor kicsit több raki és sok-sok barakk. Kiindulásnak ennyit tudnék, aztán úgyis rájössz az ízére:) Csak tudós személyiség esetleg vándor. |
tudós személyiség
17% ház 47% barakk 10% torony 8% raksi 5% kocsma 10% templom 20 bank, ha nem tanyafree az ork, és nincs nagy tartalék, akkor kevesebb barakk, és raktár, és bank, helyettük meg tanya.. bér én csak egy gyenge kezdő vagyok:) |
ha pedig az ork fog támadni, te csak ritkán, akkor a tudós helyett mehet a kereskedő személyiség, és akkor:
kocsma 5 db bank 5 db és máris spóroltál annyi hekit, hogy ne kelljen nagyon éhezni, vagy legyen több templomod, vagy tornyod. |
5 kocsmás gnóm 600 hekin elég meredek:) könnyen leölik varikkal, vagy legyújtják.. főleg, ha nem elég aktív
|
101ház
258 barak 73 tanya 10 raki 29 templom 30 kocsma 90 torony 9 bank ez lett volna az általam elképzelt ori,nagyjából egybevág.később a viszonyoknak megfelelően alakítani:) KÖSZÖNÖM!:) |
Quote:
|
Egen? Aszondta a topicnyitó, hogy erős varis-tolis támogatás van mögötte, meg egy brutál ork. Én ebből indultam ki. Ha tényleg annyira erősek, mint állítja, és sokat vannak gép előtt, simán elmegy 5 kocsmával. Nyilván, ha nem nagyon erősek, akkor ne élezze ki csontra magát. De akkor meg minek kérdezte volna, hogy mit ajánlanak neki? :D Kiélezés nélküli országot bárki tud építeni.
|
Quote:
|
törpe/ork/gnóm hadinak általában több kocsmája van, mint 5 600 hekin, szóval elvileg mind befér tolikkal a gnómhoz.. elég kockázatos, ha be tudják gyújtani 3an 1 szöviből.. de ha elég aktív(a szövetségesei is), és van elég pénze 5 kocsmával is játszhat.. még kevesebbel is :) ja meg azért 1 picit tudnia is kell játszani.. de végülis csoport függő is, hogy mennyi kocsma kell.. de igazad van aktív játék mellet 5 kocsma is játszható lehet:)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:15. |