Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varázslatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3189)

KPeti999 09-18-2008 14:25

Varázslatok

Hali
Volna pár kérdésem a címmel kapcsolatban.
1. Mitől függ az hogyha meggömbölök valakit, akkor az 2% vagy 3% készülimbe kerül-e?
2. Az ellenfél nagyobb eséllyel gömböl meg ha adott bónok és katmorál mellett kevesebb varikészülim van?
3. Nem tud véletlenül valaki egy képletet arra, hogy hogyan kell kiszámolni azt, hogy mondjuk X hekin egy faji vari 36 körre felrakásához mennyi varázsló kell ahhoz hogy legalább 75% legyen rá az esély? (remélem érthető a kérdés):)
- ja és hogy x hekin mennyi rúnába kerül az a 36 körös vari?

A válaszokért előre is köszi:)

Zoli 09-18-2008 14:49

1: az a fajtól függ, és annak tulajdonságaitól, ezt a fajok súgóban megtalálod, vagy az is elképzelhető, hogy először nem ment, az levett egy %-ot, és aztán másodjára, amikor sikerült, még 2-t.
2: igen, akkor az ellen nagyobb eséllyel gömböl meg
3:talán Ati..
4:és ezt is...ezek egyébként engem is érdekelnének, mert nem találtam rá vonatkozó leírást sehol..lehet, hogy vak vagyok...

rak_loo 09-18-2008 14:59

Szerintem itt Ati tudna választ adni legnagyobb valószínűséggel.

Ati 09-18-2008 15:03

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 191078)
Szerintem itt Ati tudna választ adni legnagyobb valószínűséggel.

Ha valami nincsen benne a súgóban, akkor az direkt nincs benne, és itt se fogom elmondani. Ha el akarnám mondani, akkor benne lenne a súgóban. :)

rak_loo 09-18-2008 15:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 191079)
Ha valami nincsen benne a súgóban, akkor az direkt nincs benne, és itt se fogom elmondani. Ha el akarnám mondani, akkor benne lenne a súgóban. :)

ez is igaz :)

Zoli 09-18-2008 15:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 191079)

akkor nem vagyok vak :)

KPeti999 09-18-2008 15:09

Az elsőt nem teljesen értem.:o Ha neki állok pár embert meggömbölni akkor van hogy 2 van hogy 3%-ot esik a készülim, különböző orikat gömböltem meg anélkül hogy fajt váltottam volna és mégse ugyanannyi készülibe kerültek.

Ati 09-18-2008 15:12

Quote:

Originally Posted by KPeti999 (Post 191083)
Az elsőt nem teljesen értem.:o Ha neki állok pár embert meggömbölni akkor van hogy 2 van hogy 3%-ot esik a készülim, különböző orikat gömböltem meg anélkül hogy fajt váltottam volna és mégse ugyanannyi készülibe kerültek.

Ez viszont benne van a súgóban, úgyhogy ide is kimásolhatom:

"Kristálygömb: 2%"

"Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel."

KPeti999 09-18-2008 15:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 191084)
Ez viszont benne van a súgóban, úgyhogy ide is kimásolhatom:

"Kristálygömb: 2%"

"Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel."

ez fölött valahogy átsiklottam, köszi:D

rak_loo 09-18-2008 15:38

akkor gratulálok :D

All times are GMT +1. The time now is 22:31.