![]() |
Varázslatok
Hali
Volna pár kérdésem a címmel kapcsolatban. 1. Mitől függ az hogyha meggömbölök valakit, akkor az 2% vagy 3% készülimbe kerül-e? 2. Az ellenfél nagyobb eséllyel gömböl meg ha adott bónok és katmorál mellett kevesebb varikészülim van? 3. Nem tud véletlenül valaki egy képletet arra, hogy hogyan kell kiszámolni azt, hogy mondjuk X hekin egy faji vari 36 körre felrakásához mennyi varázsló kell ahhoz hogy legalább 75% legyen rá az esély? (remélem érthető a kérdés):) - ja és hogy x hekin mennyi rúnába kerül az a 36 körös vari? A válaszokért előre is köszi:) |
1: az a fajtól függ, és annak tulajdonságaitól, ezt a fajok súgóban megtalálod, vagy az is elképzelhető, hogy először nem ment, az levett egy %-ot, és aztán másodjára, amikor sikerült, még 2-t.
2: igen, akkor az ellen nagyobb eséllyel gömböl meg 3:talán Ati.. 4:és ezt is...ezek egyébként engem is érdekelnének, mert nem találtam rá vonatkozó leírást sehol..lehet, hogy vak vagyok... |
Szerintem itt Ati tudna választ adni legnagyobb valószínűséggel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az elsőt nem teljesen értem.:o Ha neki állok pár embert meggömbölni akkor van hogy 2 van hogy 3%-ot esik a készülim, különböző orikat gömböltem meg anélkül hogy fajt váltottam volna és mégse ugyanannyi készülibe kerültek.
|
Quote:
"Kristálygömb: 2%" "Más ország elleni varázslatkor a távolság függvényében a fenti alap csökkenéseken túl további csökkenésekkel kell számolnod: a 3 körnél távolabb levő országok esetén minden kör távolság +1%, a 10 körnél messzebb levő országok esetén 10 körön felül minden kör további +1% készültséget igényel." |
Quote:
|
akkor gratulálok :D
|
All times are GMT +1. The time now is 22:31. |