![]() |
Apple
Sziasztok!
Azon gondolkodom, hogy beruházok egy apple macbookra. Mivel elég drága összehasonlítva más hasonló kategóriájú gépekkel érdeklődnék, hogy van-e valaki, aki használja, és miért jobb, mint a többi notebook. |
Quote:
Igazából attól függ mire akarod használni. ha csak felhasználói szintü feladatokra akkor felejtsd el sztem, nem ér annyit:) A macbook alapvetően tervezésre, szerkesztésre kiválló, de minden másra hülyeség megvenni, mert alapvetően csak az a harapott alma jel és a macintosh kerül benne annyiba. ez utobbi meg tényleg csak akkor éri meg ha tervezésre használod:) |
Quote:
|
Az infótanáromnak aplle van,hogy milyen azt pontosan nem tudom,de szerinte annyi alényeg,hogy sokkal tisztább,szebb a képkidolgozás és letisztultabb.Szerinte csak ennyiben más ... Meg,hogy játékra nem az igazi :D
|
Végül csak nem hagyott nyugodni a dolog, és beszereztem egyet. Az operációs rendszer nagyon furcsa a windows után. Egyenlőre minden elég logikusnak tűnik, az alapvető irodai munkára való beállítás, rendszer+office+ tcp/ip nyomtató összesen nem tartott tovább 10 percnél. Komolyabb dolgokat és 3D-s alkalmazásokat még nem volt időm rendesen tesztelni, de a héten remélem sorra kerülnek. A hardver része a gépnek nagyon igényes, a kép gyönyörű, a billentyűzet el van találva, a multitouch miatt pedig a gép, mintha a kéz meghosszabbítása lenne, emellett az egész ház alumínium. Eddig nagyon pozitív a benyomásom. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:34. |