Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   M0 nyílt nap (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3183)

Ati 09-14-2008 17:17

M0 nyílt nap

Volt valaki az M0 új-új szakaszának nyíltnapján? :)

Tsobi 09-14-2008 17:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190698)
Volt valaki az M0 új-új szakaszának nyíltnapján? :)

Szerinted? :D

Ati 09-14-2008 17:42

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190700)
Szerinted? :D

VALAKI biztos, mert több embert is láttam, de úgy értem közületek. :p

Tsobi 09-14-2008 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190701)
VALAKI biztos, mert több embert is láttam, de úgy értem közületek. :p

Te voltál?

Mesélj,milyen volt? :)

Ati 09-14-2008 22:10

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 190720)
Te voltál?

Mesélj,milyen volt? :)

Én voltam. Mit meséljek? Gyalogos közelségből voltam szemtanúja, amint a még át se adott M0 szakaszon szinte frontálisan ütközött két autó. :D Azon kívül panoráma nemigen van, bár kevésbé sík a terep, mint gondoltam. :)

A Völgyhíd átadásának mintájára volt ez a nyíltnap, de az ottani panorámát azért ez meg se közelíti. (Azon nem voltam akkor sajnos.)

Már ki vannak írva az M31-es lehajtói is, és azt hiszem, hogy pénteken már talán el is döntötték, hogy ki fogja majd építeni. :D Hogy mikor, az meg majd más kérdés, lehet előbb lesz 4-es metró. :D

Sok néznivaló más nem volt, egy kicsit sétálgattunk rajta, aztán irány haza. Gyalog sokat úgyse fogok mászkálgatni arrafele... :)

Goldy 09-15-2008 07:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 190721)
Én voltam. Mit meséljek? Gyalogos közelségből voltam szemtanúja, amint a még át se adott M0 szakaszon szinte frontálisan ütközött két autó. :D Azon kívül panoráma nemigen van, bár kevésbé sík a terep, mint gondoltam. :)

A Völgyhíd átadásának mintájára volt ez a nyíltnap, de az ottani panorámát azért ez meg se közelíti. (Azon nem voltam akkor sajnos.)

Én voltam :) Végig sétáltunk rajta. Jó nagy szél volt.
A kürtős kalács pedig isteni, nekem még az is jutott :) Más már nem volt annyira szerencsés :)
A lézershow sem volt rossz, csak utánna kb 1 óra volt míg kijutottál a parkolóból, mert ugye a többség balra nagyívben kívánt pest felé távozni, hiába akartunk mi jobbra elhagyni a tett színhelyét :)

Ati 09-15-2008 08:28

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 190734)
Én voltam :) Végig sétáltunk rajta. Jó nagy szél volt.
A kürtős kalács pedig isteni, nekem még az is jutott :) Más már nem volt annyira szerencsés :)
A lézershow sem volt rossz, csak utánna kb 1 óra volt míg kijutottál a parkolóból, mert ugye a többség balra nagyívben kívánt pest felé távozni, hiába akartunk mi jobbra elhagyni a tett színhelyét :)

Itt ilyen felhajtás nem volt, hogy lézershow, meg kürtőskalács. :) Bár kürti őskalácsot ettünk, de az nem az M0 miatti rendezvényen volt. :)

All times are GMT +1. The time now is 10:34.