![]() |
Arénában az infók egy országról
Arénában találkoztam azzal, hogy egy játékos kiesett a pontlistából, majd újra indult most, és meglepetten láttam, hogy a pontlistában az információk megmaradtak róla. (A faji infót nem tudom, hogy meg maradt-e, mert ha valaki óriás akar lenni, akkor az inkább nem választ fajt az elején.) Holott az az ország az arénában egy teljesen új országnak tekinthető!
Ha pl 3napig nem tudok gépközelbe kerülni, és nem látom, hogy védettség alatt van, akkor joggal várhatom azt, hogy pl akkor élőhalott volt, és minden sikerült vele kapcsolatban, tehát lophattam akár 1kocsmás óriásként is, és meg leszek lepve, amikor mindez nem sikerül, mert azóta újra belépett, és mint fél-elf játszik. Tehát a felvetés: ha arénából törlődik egy ország, majd visszajön játszani, akkor azt új országként kezelje a rendszer, tehát a kis téglácskák és a faji infók ne jelezzenek nekem téves dolgokat. |
Quote:
Ez egy kényelmi funkció. Olyan, mintha magadnak elraktál volna információkat egy fájlba. A magadnak eltárolt információk sem változnának. Miért változnának itt? |
Quote:
|
Quote:
Ez normálban is pontosan így van. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A javaslatot támogatom...:) |
Quote:
|
Quote:
Hasonlít az Aréna fordulóira, hisz mindig kikerül mindenki, majd újra be... |
Quote:
Itt most arról van szó, hogy adott egy X sorszámú ország, akinek a sorszáma NEM változik, de közben más lesz a faja. Ilyen szituációban normál csoportban is a régi faj marad meg a pontlistában információként, hiszen nincs róla frissebb információd. Márpedig normál csoportban is lehet több hasonló eset is. Negyedik szinttől felfele bármelyik újraindulás után, 5. szinten többszemélyiségű ország újraindítása után, vagy 5. szinten zéróstart után. |
All times are GMT +1. The time now is 12:49. |