Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Olcsó VIP (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3164)

-Fegya- 09-05-2008 10:46

Olcsó VIP

Ha valakinek a főorija néhány VIP körrel állandó szabin vagy SZK-n van, akkor 3 országot vihet egyetlen VIPpel. A főorit nem kell vipelni, mert nem játszik. Így csak kedvezményes vipet vesz.

Szerintetek ez jól van így?

Tsobi 09-05-2008 10:58

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 189573)
Ha valakinek a főorija néhány VIP körrel állandó szabin vagy SZK-n van, akkor 3 országot vihet egyetlen VIPpel. A főorit nem kell vipelni, mert nem játszik. Így csak kedvezményes vipet vesz.

Sokan választják azt a módját a kedvezményes VIP-elésnek,hogy ANARCHISTA szintű főországot tartanak,amit -mivel nem kell VIPelni- lefagyasztanak,így kihasználva maximálisan az öröklődés lehetőségét.

Szerintem nincs ezzel gond,egy funkció a játékban,amit páran találékonyan használnak.

Remedy 09-05-2008 11:03

Quote:

Miert ne lenne jo? Azert van egy kedvezmeny, hogy ki legyen hasznalva...

Kubbi 09-05-2008 12:52

Quote:

Hihetetlen, hogy ennyire unatkozol :D:D
Ha ennyire fizethetnéked van, utalj már át lécci nekem pár 100e ft-ot, küldöm a számlaszámot is.
Írd be a közleménybe hogy vip, és máris nem lesz túl olcsó :p
Mellesleg sok embernek ígyis elég megterhelő ez az összeg.

vityu 09-05-2008 13:06

Quote:

Én inkább játszom az A-ban, ezért nem adnám fel az ottani játékot. Aki ezt akarja, hát egészségére!

Dus 09-05-2008 13:45

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 189585)
Én inkább játszom az A-ban, ezért nem adnám fel az ottani játékot. Aki ezt akarja, hát egészségére!

És ennek mi köze a kérdéshez?? :)

Tudsz A-ban is játszani ezzel a módszerrel :p

Stev 09-05-2008 14:10

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 189587)
És ennek mi köze a kérdéshez?? :)

Tudsz A-ban is játszani ezzel a módszerrel :p

Gondolom a főorija van A-ban.:cool:

vityu 09-05-2008 14:17

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 189594)
Gondolom a főorija van A-ban.:cool:

Na igen, én csak ebben gondolkoztam! :)

Andrew 09-05-2008 14:18

Ezen már én is gondolkodtam, kár, hogy nem akkor jutott ez eszembe, amikor még frissek voltak az országaim... Pedig akkor én is ezt a módját választottam volna a vipelésnek :p

Valezius 09-05-2008 14:32

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 189596)
Ezen már én is gondolkodtam, kár, hogy nem akkor jutott ez eszembe, amikor még frissek voltak az országaim... Pedig akkor én is ezt a módját választottam volna a vipelésnek :p

Nekem már akkor eszembe jutott, csak anarchos orival nem lehetett valamelyik rövidjátékot játszani, úgyhogy letettem róla.

Ha nem lenne jó így, akkor Ati már régen megváltoztatta volna...

All times are GMT +1. The time now is 23:07.