![]() |
Üzenetek törlése
Sziasztok!
Mostanában találkoztam egy igen "idegesítő" problémával... Hogyha több üzenetet szeretnék törölni, de nem mindet! (több üzenet=majdnem 100 darab :D) Tudom-tudom, lehet egyesével törölni, de mindig újratölti az oldalt, és kicsit idegesítő 10 percet csak azzal tölteni, hogy 140 üziből 110-et töröljek :rolleyes: Ezért: lehessen checkboxokban bejelölni az üzeneteket, és lenne egy "kijelöltek" törlése gomb :) Nah, persze, most jön az, hogy 1 hét után törlődik...de nem szeretnék egy hetet várni, mert lassítja az oldal betöltését, és még a csúszkát sem tudom normálisan használni (mondjuk nem szoktam, de nem lehet...) Várom a véleményeket :) |
én támogatom, mondjuk engem annyira nem zavar, de előfordul, hogy megkönnyítené a dolgomat, ha ezt meg tudnám csinálni
|
bár nem biztos hogy használnám, nem rossz ötlet :)
|
Én nem használnám, ezért nekem mind1
Én megvárom, hogy magától törlődjenek. |
Egyszer már felmerült, hoyg az egész üzenetrendszer legyen egy kicsit modernebb, de túl sok érdeklődés nem mutatkozott a felvetés iránt, úgyhogy elvetésre került.
|
Quote:
Az tuti, nekem sokat dobna a levelezésemen... Most is: üzenetek olvasása (112 üzenet) És ma törlődött vagy 40 ugye mert több mint 1 hetesek :) |
Nekem is van általában 50fölötti üzenetem, és csak azért nem törlöm amikre nincs szükségem, mert egyenként kell. Inkább megvárom, ameddig elveszik. Mindenképpen támogatom!
|
nem kell sok üzit irni:D
egyik üzenetem se fontos, meg általábban nem szoktam levelezgetni de ha sok levelet kapnák biztos hogy én is örülnék ilynnek ugyhogy támogatom |
OFF:
Asszem sikerült életem első értelmes témáját feldobnom :D |
miért nem mentitek le a fontos üziket a jegyzetek közé és akkor mehet az összes üzenet törlés gombra egy enter és csumi, nem kell ezt bonyolítani :rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:31. |