![]() |
VIP hosszabbítás
A Segítség rovat Pontok menüje topicról eszembe jutott egy kis kényelmi módosítás.
Megoldható lenne-e, hogy a - "VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még x körig érvényes." - szöveg valamelyik részére bekerüljön egy direkt link a fizetési módokra hivatkozva, mint a nem VIPeseknek be van ágyazva a link a "hogyan lehetek VIP tag?" súgóra? Valahogy így képzelem el: VIP Ország. Köszönjük! VIP tagságod még x körig érvényes. Leprogramozni a rengeteg országra nyilván bonyolultabb mint ahogy én ide betettem, viszont a hosszabbítást nagyon leegyszerűsíti. Aki sms-t küld, el tudja menteni a számot meg a sablont, de kártyás fizetéshez mindenképpen be kell mászni a súgóba. Múltkor ötlött fel, mikor nem a megszokott telefonról küldtem sms-t, hogy ez lehetne egyszerűbb is.:) |
Quote:
|
Quote:
Kifejezetten örülnék egy ilyen fejlesztésnek, amennyiben tényleg nincs nagy erőforrás igénye. |
Én rendszerint Paypal-lal fizetek, így nekem is kényelmetlenséget okoz, hogy a súgón keresztül tudok csak fizetni, úgyhogy támogatom :)
|
lusta embereknek kényelmi bővítés. :D
én is támogatom. :) |
támogatom...mindig bekell néznem a súgóra hogy mijen számra küldjem az sms-t:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A telefonkönyvbe inkább nem írok bele. Támogatom én is az ötletet! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:34. |