Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1/A Szövetségesi levelezés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3138)

Iron 08-24-2008 23:32

1/A Szövetségesi levelezés

Üdv! Úgy érzem be lehetne vezetni 1 apró módosítást. Mivel minden ország írhat más országoknak üzenetet, így akkor miért ne lehetne egyénileg más klánnak is üzenetet írni. Tehát megírok egy üzenetet és egy általam kiválasztott klánnak címezem, és ezáltal az én levelemet a klánban szereplő összes ország megkapná. Sokszor lehet ez előnyös mikor 1 klánnak nem tudjuk ki a vezére és csak tippelgetünk, így meg mindenki megkapná a levelet. Szerintem ez a kis módosítás előnyös lehetne, és senkit sem zavarna módosítása. Ti, hogy látjátok ?

Iron

Remedy 08-24-2008 23:35

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 188100)
Üdv! Úgy érzem be lehetne vezetni 1 apró módosítást. Mivel minden ország írhat más országoknak üzenetet, így akkor miért ne lehetne egyénileg más klánnak is üzenetet írni. Tehát megírok egy üzenetet és egy általam kiválasztott klánnak címezem, és ezáltal az én levelemet a klánban szereplő összes ország megkapná. Sokszor lehet ez előnyös mikor 1 klánnak nem tudjuk ki a vezére és csak tippelgetünk, így meg mindenki megkapná a levelet. Szerintem ez a kis módosítás előnyös lehetne, és senkit sem zavarna módosítása. Ti, hogy látjátok ?

Iron

En ugy, hogy nem tippelgetni kell, hanem megkerdezni Toluk, hogy ki a vezer. Engem kifejezetten zavarna ha ilyen zoldeket kapnek a vezer helyett... :)

Iron 08-24-2008 23:40

Jólvan Remy, tudjuk, hogy te nem szereted csak a bevált dolgokat :p

Ati 08-25-2008 08:24

Úgy érzem, hogy ezt erősen lehetne visszaélésre használni, miszerint nem mérem fel a szövetséget, hanem írok neki, így ugyan fogalmam sincs, hogy ki fogja megkapni, de aki válaszol a levelemre, az tuti ott van.

Neg egy hatalmas kiskapu, de nem kéne ilyen lehetőségeket most már betenni.

-Fegya- 08-25-2008 09:06

Úgy nem lehetne visszaélés, ha klánvezér adhatna fel klánüzenetet klánnak, az ilyen üzenetet a klánvezér kapja meg és az üzenetből csak az látszik, hogy melyik klán adta fel.
De olyan sok értelmét nem látom...

Ati 08-25-2008 09:10

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 188125)
Úgy nem lehetne visszaélés, ha klánvezér adhatna fel klánüzenetet klánnak, az ilyen üzenetet a klánvezér kapja meg és az üzenetből csak az látszik, hogy melyik klán adta fel.
De olyan sok értelmét nem látom...

Így a gyakorlati jelentősége veszik el. Tegyük fel, hogy van egy klán, egy szavazásos vezérrel. Írok neki. Közben a másik klán rájön, hogy a mostani vezér 2 napja nem lépett be, úgyhogy más vezért választ. A levélről pedig nem tud senki.

Iron 08-26-2008 00:09

Igen Ati, van ebben valami.

All times are GMT +1. The time now is 22:18.