![]() |
Élőhalott varázsló személyiséggel
Sziasztok!
Kerestem a fórumban már a választ, de nem akadtam rá. Ha volt már, elnézést. Ráakadtam egy országra, élőhalott faj, varázsló személyiséggel. Van ennek így értelme? Tud ebben az esetben varázslatot használni, vagy a személyiségétől függetlenül - mint minden más hulla - nem? Előre is köszi! |
Quote:
|
Egyáltalán nem rossz választás!
Látod, ha neki nem lenne ilyen orija, akkor drmotto nem kérdez rá, hogy van -e értelme, és így más se tanulhatna a hulla hibájából.Ezzel is egy fokkal közelebb kerültünk az ilyen orik eltűnéséhez. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
most összezavartál, minek a hullának a + 5 % ?
"Hátrányok: nem varázsolhat, nem indíthat semmilyen tolvajakciót, tudománytekercseinek maximum hatásfoka: 0%. " - idézet a súgóból... |
Quote:
Ha Tudóst választasz személyiségnek az élőhalott faj mellé, akkor a tudományok 5% értékig számítani fognak. (Kivéve a lakáshelyzet terén, amit a Tudós személyiség nem növel.) Ne feledd azonban, hogy a tolvajlási és varázslási képessége továbbra is nulla, és nullának az 5%-a is nulla marad! - Idezet a sugobol... |
Olcsóbban képez katonákat, több gabót termel, bányái többet adnak. De ez nem lényeges.
Csak az 5% haditeki. Az általad idézett részt úgy kell érteni, mint a többinél: Pl. elf Quote:
|
nem irta a srác hogy a csopiban hol találta.
1. Lehet hogy szintlépés és átépit előtte mert tudja hogy fenn nincsenek egységek 2. de az is lehet hogy piacra termeli a varikat mert a lenti szinten nagyon drága 3. vagy nagyon kezdő 4. vagy poénbol csinálta 4 variácio, én nem lepödöm meg ha ilyett láttok, mert biztos van oka. |
All times are GMT +1. The time now is 21:37. |