Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zéró-starthoz PIN-kód kérés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3120)

Ditke 08-16-2008 10:20

Zéró-starthoz PIN-kód kérés

Sziasztok!

Zérózni szeretnék, de nem jön le a PIN-kódom, mit tegyek?

Redback 08-16-2008 10:29

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 186867)
Sziasztok!

Zérózni szeretnék, de nem jön le a PIN-kódom, mit tegyek?

Más értesítők megérkeznek?Vagy jelszó emlékeztető?Ha nem akkor másik e-mailon van.Ha jó mailon, akkor nézd a Spam mappát, lehet szűri a szolgáltatód.Esetleg megmondanád melyik szolgáltatónál vagy?

Ditke 08-16-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 186868)
Más értesítők megérkeznek?Vagy jelszó emlékeztető?Ha nem akkor másik e-mailon van.Ha jó mailon, akkor nézd a Spam mappát, lehet szűri a szolgáltatód.Esetleg megmondanád melyik szolgáltatónál vagy?

Igen, minden klappol, és minden orim ugyanarra a mélcímre van regelve. A dunawebnél vagyok. Jah, és nincs a spam mappában sem...:(

csabi 08-16-2008 11:50

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 186871)
Igen, minden klappol, és minden orim ugyanarra a mélcímre van regelve. A dunawebnél vagyok. Jah, és nincs a spam mappában sem...:(

igen-igen, én amikor dunawebes mail-re regelek orit, akkor nem kapom meg az azonositást. minden lejön, csak az nem. :(
változtasd meg a mail-od, én is átrakosgatom, mert nem akarom, h októberben gond legyen ezzel..

Ditke 08-16-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 186882)
igen-igen, én amikor dunawebes mail-re regelek orit, akkor nem kapom meg az azonositást. minden lejön, csak az nem. :(
változtasd meg a mail-od, én is átrakosgatom, mert nem akarom, h októberben gond legyen ezzel..

Az értesítőkkel nincs gond, az azonosítás egy picit lassúbb volt, de nem vészes. Nem szeretném megváltoztatni, mert nincs lehetőségem másik fizetős mélcímre.:(

J.Ati 08-16-2008 14:24

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 186915)
Az értesítőkkel nincs gond, az azonosítás egy picit lassúbb volt, de nem vészes. Nem szeretném megváltoztatni, mert nincs lehetőségem másik fizetős mélcímre.:(

Fizetős a mailod?
Én még ilyet nem is hallottam.
Nekem van egy mail amit a netszolgáltató ad,de az jár + még van pár freemail.
Egyszerű nyitni egy új mailt:)

Viszont,ha csak a pinkódok nem jönnek meg,akkor más lehet a gond.
Talán Ati tudja a választ.

Ditke 08-16-2008 14:33

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 186919)
Fizetős a mailod?
Én még ilyet nem is hallottam.
Nekem van egy mail amit a netszolgáltató ad,de az jár + még van pár freemail.
Egyszerű nyitni egy új mailt:)

Viszont,ha csak a pinkódok nem jönnek meg,akkor más lehet a gond.
Talán Ati tudja a választ.

Van néhány ingyenes mélcímem, és azt hívják fizetősnek, amit a szolgáltató ad. De légyszi ne ezen lovagoljunk már...:( Írtam a supportra.

csabi 08-16-2008 14:34

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 186915)

a gyorscsoportos regelésemnél 12 órát késett kb az azonosító, a németbe regeléskor 3 nap után sem jött meg és töröltem az orit. jelszót én is le tudok kérni csak az azonosítással volt gond. de ha nem oldódik meg a dolog, akkor ideiglenessen változtasd meg a mailed, de az 1 hónap... :(

Ditke 08-16-2008 14:35

Most próbáltam, kértem újat, ez megjött.:)

Ditke 08-17-2008 15:55

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 186924)
Most próbáltam, kértem újat, ez megjött.:)

Nem nyert... Valamit elronthattam, mert 2 kód is jött, de egyik sem jó, mert ezt írja ki:

"A pin kód nem egyezik. Azt gépeld be, amit e-mailben küldtünk. Ha nem kaptad meg, kérhetsz másikat. Mindig csak a legutoljára küldött pin kód érvényes."

Most akkor a legutoljára küldött vagy a legutoljára kért kód az érvényes?
Ha így haladok, talán a jövőhét végére tudok zérózni...:(:o

All times are GMT +1. The time now is 15:01.