Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Varázslók készültségének csökkentése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3097)

Pepa 07-24-2008 09:05

Varázslók készültségének csökkentése.

Sziasztok!

Kerestem hasonló témában, de nem találtam, így arra gondoltam felvetem.
Régóta gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet a varázslókat is ugyan úgy fárasztani, mint a tolvajokat. Ahogy egy tolis is kiesik egy szöviháborúból, ha nincs készülija, akár 7 körre is (0% készültség, regenerálódás, tolvaj személyiség), úgy a varis, ha 50% alá varázsolja magát, akkor is a köv körben már ismét varázsolhat. Tehát a javaslaton, hogy legyen egy olyan tolvajakció, ami a varázslók készültségét csökkenti, ugyan olyan mértékben, mint a tolvajok felfedése.

Druida 07-24-2008 09:11

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 184169)
Sziasztok!

Régóta gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet a varázslókat is ugyan úgy fárasztani, mint a tolvajokat. Ahogy egy tolis is kiesik egy szöviháborúból, ha nincs készülija, akár 7 körre is (0% készültség, regenerálódás, tolvaj személyiség), úgy a varis, ha 50% alá varázsolja magát, akkor is a köv körben már ismét varázsolhat. Tehát a javaslaton, hogy legyen egy olyan tolvajakció, ami a varázslók készültségét csökkenti, ugyan olyan mértékben, mint a tolvajok felfedése.

szerintem ilyen azért nincs, mert ugye a varázslók a varázslatok feltételéhez is kellenek. (pl.: védelem, stb) na most emiatt ha a varikat lehet fárasztani akkor az sokkal nagyobb szívás mintha a tolikat fárasztanák szvsz. meg így még az óriásnak is kellene sok tolit tartania, áhhh ilyen ne legyen semmi értelme.
max akkor lenne jó, hogyha kb 3ad annyira csökkentené a készültségét mint a tolvajok felfedése. gondolj bele, ha egy félelf van egy szöviben. két tagot is képes anyira kikészíteni evvel, hogy még a védelmet se tudják felrakni. szal nem lenne jó és kész.

Zoli 07-24-2008 09:14

egy varit le lehet verni annyira, hogy 2-3-szor tudjon csak ártózni, amivel szinte semmit nem ér...egy tolit nehezebb, mert távolról is annyi készülije fogy, mint közelről...mondjuk kevesebb a zsákmány is...én azért nem tartanám jó ötletnek, mert pl nagyon kis hekin (mert olyan is van) 200 hekin 500 pont 9 kör, és ott egy vari már nem nagyon tud mit csinálni, míg egy toli 95%hatásfokkal abálja a varit...tudom, hogy 500 pontot nem nehéz összekaparni, de ebből kiindulva én nem érezném Fairnek, ha a toli még csökkentse is a vari készülijét...nemmellesleg a gnómok ki lennének végezve, mivel ha nincs készüli, leesik a kulcs..egy toli max 2 nap alatt kifoszt mindenéből egy gnómot ezzel a módszerrel...vagy ha nem is teljesen, ezzel a fajivarik szinte munka nélkül kiiktathatóak lennének, és annak senki nem örülne
szóval én nem tartom jó ötletnek

Pepa 07-24-2008 09:17

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 184170)
szerintem ilyen azért nincs, mert ugye a varázslók a varázslatok feltételéhez is kellenek. (pl.: védelem, stb) na most emiatt ha a varikat lehet fárasztani akkor az sokkal nagyobb szívás mintha a tolikat fárasztanák szvsz. meg így még az óriásnak is kellene sok tolit tartania, áhhh ilyen ne legyen semmi értelme.
max akkor lenne jó, hogyha kb 3ad annyira csökkentené a készültségét mint a tolvajok felfedése. gondolj bele, ha egy félelf van egy szöviben. két tagot és képes anyira kikészíteni evvel, hogy még a védelmet se tudják felrakni. szal nem lenne jó és kész.

Viszont a felest is le lehet vinni 0%-ra. Illetve senki se mondta, hogy az óriás ne tartson tolit, ez csak a mi (enyém is) elgondolásunk, hogy nem kell. Abban igazad van, hogy az ugyan olyan csökkentés sok lenne. De az sem fer, hogy van óriás varázsló szemmel és mellé felteszi a regenerálódást ás körönként 2x csinál tolvajok felfedését, ami akár 20%-is csökkentheti, így minimum 34 körre kivonja a játékból.

Fefe013 07-24-2008 09:25

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 184172)
Viszont a felest is le lehet vinni 0%-ra. Illetve senki se mondta, hogy az óriás ne tartson tolit, ez csak a mi (enyém is) elgondolásunk, hogy nem kell. Abban igazad van, hogy az ugyan olyan csökkentés sok lenne. De az sem fer, hogy van óriás varázsló szemmel és mellé felteszi a regenerálódást ás körönként 2x csinál tolvajok felfedését, ami akár 20%-is csökkentheti, így minimum 34 körre kivonja a játékból.

Az mf-kel mi lesz? Ha egy szövi felelse támad először pl egy mf gnómra, egy idő után lemenne a k kulcs v a védelem és utána vége...
Sztem az mf-eknek jelentene ez nagy hátrányt leginkább...

Én nem támogatom...

tdomo 07-24-2008 09:38

Ez szerintem sem túl jó ötlet Pepa. Iszonyat nagy előnyt adna a tolisoknak mindenkivel szemben és, ahogy Fefe írta, az mf-eket is eléggé ellehetetlenítené.

Pepa 07-24-2008 09:48

Igen, most már én is belátom, csak hirtelen feltört egy ötlet. A félreértések elkerülése végett, nem azért mert varikkal nekem estek- nem is játszom aktívan.

csabi 07-24-2008 10:14

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 184169)
Sziasztok!

valami hasonlóra jó a rúna amugy... :) lopni kell a varis rúnáját, meg kifosztani és felvásárolni a piacot... utánna nem fog varizni.

Remedy 07-24-2008 10:37

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 184176)
valami hasonlóra jó a rúna amugy... :) lopni kell a varis rúnáját, meg kifosztani és felvásárolni a piacot... utánna nem fog varizni.

Off. Kivancsi vagyok, hany csoportban tudnad felvasarolni a runapiacot, szal ez elegge egy "erdekes" hozzaszolas. Maga az otlet szerintem sem jo, de en mar tuti hallottam vagy 10x felmerulni. :)

csabi 07-24-2008 11:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 184178)
Off. Kivancsi vagyok, hany csoportban tudnad felvasarolni a runapiacot, szal ez elegge egy "erdekes" hozzaszolas. Maga az otlet szerintem sem jo, de en mar tuti hallottam vagy 10x felmerulni. :)

kipróbálom és megmondom... :)

All times are GMT +1. The time now is 05:49.