![]() |
Varázslók készültségének csökkentése.
Sziasztok!
Kerestem hasonló témában, de nem találtam, így arra gondoltam felvetem. Régóta gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet a varázslókat is ugyan úgy fárasztani, mint a tolvajokat. Ahogy egy tolis is kiesik egy szöviháborúból, ha nincs készülija, akár 7 körre is (0% készültség, regenerálódás, tolvaj személyiség), úgy a varis, ha 50% alá varázsolja magát, akkor is a köv körben már ismét varázsolhat. Tehát a javaslaton, hogy legyen egy olyan tolvajakció, ami a varázslók készültségét csökkenti, ugyan olyan mértékben, mint a tolvajok felfedése. |
Quote:
max akkor lenne jó, hogyha kb 3ad annyira csökkentené a készültségét mint a tolvajok felfedése. gondolj bele, ha egy félelf van egy szöviben. két tagot is képes anyira kikészíteni evvel, hogy még a védelmet se tudják felrakni. szal nem lenne jó és kész. |
egy varit le lehet verni annyira, hogy 2-3-szor tudjon csak ártózni, amivel szinte semmit nem ér...egy tolit nehezebb, mert távolról is annyi készülije fogy, mint közelről...mondjuk kevesebb a zsákmány is...én azért nem tartanám jó ötletnek, mert pl nagyon kis hekin (mert olyan is van) 200 hekin 500 pont 9 kör, és ott egy vari már nem nagyon tud mit csinálni, míg egy toli 95%hatásfokkal abálja a varit...tudom, hogy 500 pontot nem nehéz összekaparni, de ebből kiindulva én nem érezném Fairnek, ha a toli még csökkentse is a vari készülijét...nemmellesleg a gnómok ki lennének végezve, mivel ha nincs készüli, leesik a kulcs..egy toli max 2 nap alatt kifoszt mindenéből egy gnómot ezzel a módszerrel...vagy ha nem is teljesen, ezzel a fajivarik szinte munka nélkül kiiktathatóak lennének, és annak senki nem örülne
szóval én nem tartom jó ötletnek |
Quote:
|
Quote:
Sztem az mf-eknek jelentene ez nagy hátrányt leginkább... Én nem támogatom... |
Ez szerintem sem túl jó ötlet Pepa. Iszonyat nagy előnyt adna a tolisoknak mindenkivel szemben és, ahogy Fefe írta, az mf-eket is eléggé ellehetetlenítené.
|
Igen, most már én is belátom, csak hirtelen feltört egy ötlet. A félreértések elkerülése végett, nem azért mert varikkal nekem estek- nem is játszom aktívan.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:49. |